Forside * Nyheder

ASUS batterikonge kommer til Danmark

-

ASUS Zenfone Max Pro (M2) Android smartphone lander i Danmark

Zenfone Max Pro fra ASUS er klar i en ny M2-udgave, og er som sin forgænger en fornuftig Android smartphone til en god pris.

Annonce:

ASUS selv kalder den for deres batterikonge, fordi den med et 5.000 mAh batteri kan holde strøm længere end de fleste.

De fortæller at en opladt telefon kan klare 45 timers tale på 3G, eller 23 timers internet surfing, eller 19 timers YouTube eller 10 timers gaming.

 

 

Design og indmad

Den er designet med et premium look og feel og introducerer den iøjnefaldende nye Wave-finish, tilgængelig i farverne Midnight Blue og Cosmic Titanium.

Telefonen har også en praktisk triple-slot SIM-bakke, der kombinerer dual SIM-slots med et microSD-slot til lagringsudvidelse på op til 2TB.

Zenfone Max Pro er drevet af en 14nm Qualcomm Snapdragon 660 Mobile Platform, der indeholder Qualcomm’s AI Engine, til en hurtig og energieffektiv ydeevne.

Denne CPU er op til 11% hurtigere end Snapdragon 636, der findes i Zenfone Max Pro (M1), og grafikydelsen forbedres med hele 33% – til mere realistisk og hurtigere 3D-gengivelse.

Den har også 6 GB RAM, hvilket man normalt kun ser hos flagskibsmodeller og sjældent set i en smartphone i dette prissegment.

 

 

Holdbar all-screen

Zenfone Max Pro er den første telefon i sin klasse til at anvende den nyeste og mest premium Corning Gorilla Glass 6.

Det er designet til at overleve 15 på hinanden følgende 1 meters tab, på hårde overflader og er op til 2X bedre end den tidligere generations Gorilla Glas 5.

Skærmen på 6,3 tommer i FHD + (2280 x 1080 = 19:9 format), med 450cd/m2 lys og 1500:1 kontrast.

 

Opgraderet kamera

Det nye dual-kamera system i Zenfone Max Pro har fået AI Scene Detection – samme funktion som findes i flagskibet Zenfone 5 serien. Med det får brugerne mulighed for at koncentrere sig om motivet, kameraet sørget for bedste billede.

Dual-kamera systemet anvender en højopløselig og lysfølsom Sony IMX486 hovedsensor med 1,9x lysfølsomhed, hvilket gør det muligt for Zenfone Max Pro at tage med mere realistiske billeder, både dag eller nat.

Med Phase-detektion Autofokus (PDAF) og elektronisk billedstabilisering (EIS) slipper brugerne, ifølge ASUS, af med kamerarystelser til skarpe håndholdte billeder, med øjeblikkelig og nøjagtig fokus.

 

Stock Android

Zenfone Max Pro kommer med stock Android, som lader brugerne opleve en ren version af Android uden ekstra installerede apps eller bloatware.

Kombinationen af stock Android og lang batterilevetid er en kombination af to meget efterspurgte specifikationer blandt Android-brugere.

Zenfone Max Pro kommer i første omgang med Android 8.1, og vil derefter hurtigt blive opdateret til Android 9 Pie som allerede er i Beta-stadiet.

 

Pris og tilgængelighed:

ASUS Zenfone Max Pro (M2) koster kr. 2.299,-

Kommer til salg gennem udvalgte forhandlere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.