Forside * Nyheder

Samsungs førstkommende 5G telefon kommer ikke til Danmark

-

På Samsungs pressemøde på CES 2019 i Las Vegas fortalte de at de var på vej med en 5G smartphone, der ville komme inden sommer. Den kommer dog ikke til Danmark, så det kan ikke være S10 serien.

Dem der sad og håbede på at Samsungs Galaxy S10 ville komme med 5G modem må stoppe med at drømme. Den kommende Galaxy S10 (vores gæt på navn), vil ikke have 5G, men komme med en endnu hurtigere 4G LTE standard.

Annonce:

5G er endnu ikke rullet ud, og derfor giver det ikke mening at tale om glæde eller skuffelse over Galaxy S10 ikke får 5G. Men den telefon som Samsung kort nævnte på deres pressemøde er altså ikke Galaxy S10 og kommer ifølge kilder tæt på Samsung ikke til Danmark.

Til gengæld kunne man godt forestille sig at f.eks. den næstkommende Samsung Galaxy Note kunne få 5G, men det kan vi kun håbe på, da ingen endnu kender specifikationerne på den som forventes at komme til sommer eller tidligt efterår.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.