Forside * Nyheder

Hollywood-stjerner klipper snoren til Apples Netflix-konkurrent

-

Apple lancerer deres Netflix-konkurrent d. 25. marts og har inviteret Hollywood-stjerner ind for at klippe snoren.

Hollywood-stjerner som instruktør JJ Abrams og skuespillerne Jennifer Aniston, Reese Witherspoon og Jennifer Garner er inviteret med til åbningen af Apples videostreaming.

Annonce:

Streamingtjenesten der bliver en konkurrent til tjenester som Netflix og Amazon Prime Video vil blive vist frem på næste Apple event d. 25. marts. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.

Det ventes at blive en abonnementsbetalt tjeneste der går i luften til sommer, fortæller kilder der ikke ønskede deres navn frem, til Bloomberg.

Udover det betalte indhold vil der også være indhold der er gratis for brugere af Apples produkter, og det ventes at tjenesten også vil kunne tilgås via app på iPhone, iPad og Apple TV.

Nye Samsung 2019 TV kommer med iTunes app, og den kan også blive en indgang til Apples streamingtjeneste. Det er et ubekræftet rygte, men det er vurderingen fra flere recordere.dk har talt med.

Hvorvidt streamingtjenesten kun bliver for USA til at begynde med, eller om Apple går bredere ud fra starten, er der ikke kommet nogen oplysninger frem om endnu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.