Forside Nyheder

Danske Google Assistant genveje klar på B&O Beosound 1 og 2

-
Genvejsknapperne på Beosound 1. Foto: Bang Olufsen

Bang & Olufsen Beosound 1 og Beosound 2 har fået genveje til Google Assistant på dansk.

Da vi anmeldte streaminghøjttalereren Beosound 1 fra Bang & Olufsen forleden, der blev det omtalt at genvejsknapperne til Google Assistant ikke var tilgængelig på dansk.

Men nu virker den danske Google Assistant med genvejsknapper, dette både på Beosound 1 GVA og storebror Beosound 2 GVA.

Annonce:

Her indtales en kommando, som gemmes på en knap, hvorefter stemmekommandoen fyres af hvergang der trykkes på den knap.

Tidligere virkede disse genveje kun hvis sprog var sat til Engelsk, men nu har Google fået opdateret Assistant så der også kan indtales genveje på dansk.

Dette er observeret for de B&O-højttalere som har Google Voice Assistant indbygget, men det er formentlig blot en blandt flere højttalerprodukter der nu får danske genveje til Assistant.

Se også: TEST af B&O Beosound 1 med Google Assistant

 

Sådan bruges knapperne

Bang & Olufsen Beosound 1 og Beosound 2 har 4 programmerbare genveje.

Sådan indstilles en genvej: Hold en genvejsknap nede i nogle sekunder, til Google Assistant spørger hvad forudindstillingen skal være. Fortæl hvad knappen skal gøre.

Assistant gentager hvad du sagde, og fremover vil knappen sende den stemmekommando afsted, hver gang der trykkes på den. Dette foregår i baggrunden, så man kun hører et eventuelt svar.

Ønskes en genvejsknap ændret, så gentages forløbet ovenfor. Eneste forskel er at Assistant vil indlede med at sige hvad knappen gør lige nu, inden der spørges hvad den skal ændres til.

 

Annonce:
Forrige artikelPris og tilgængelighed på Samsung Galaxy Fold
Næste artikelMarantz Melody X: Alt i ét system med talestyring
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.