Forside Produkter Mobil

Nyt OnePlus-flagskib kan få pop-op-kamera til selfies

-

OnePlus går og varmer op til at annoncere deres næste flagskibs-telefoner, så nu begynder vi også at høre mere om, hvad de formentlig kan.

Og der er godt nyt til de, der har gået og ønsket sig en af de kinesiske telefoner, der hverken har kamera-hak eller kamera-hul eller kamera-dråbe, men i stedet har implementeret et pop-op-kamera til selfies, så skærmen kan fylde det hele.

Annonce:

Det ser nemlig ud som om, OnePlus kommer med en udgave af OnePlus 7, der har sådan et kamera indbygget. Den skulle efter sigende hedde OnePlus 7 Pro og være en dyrere model end den normale OnePlus 7, der i stedet har en kamera-dråbe ligesom på OnePlus 6T.

Det indvarsler samtidigt, at OnePlus nu begynder at lave flere versioner af deres flagskibstelefoner, i stedet for deres tidligere og simplere strategi med at holde sig til en to smartphones om året uden så mange dikkedarer.

Ud over OnePlus 7 Pro og den almindelige OnePlus 7 skulle der nemlig også komme en 5G-version af OnePlus 7 Pro, og dermed har OnePlus pludselig næsten lige så mange varianter af deres flagskib som Samsung har af S10 – med den skrabede S10e som eneste undtagelse. OnePlus har allerede tidligere meldt ud, at der skulle være en 5G-smartphone på vej.

Mulig lanceringsdato 14. maj

Alt det ovenstående er dog stadig ikke officielt bekræftet. Informationerne kommer fra typisk ganske troværdige lækage-kilder som @Onleaks og fra lækket marketing-materiale, der er blevet postet på det kinesiske sociale medie Weibo.

 

Hvis dette marketingmateriale holder vand bekræfter det eksistensen af en OnePlus 7 Pro, og en lanceringsdato, der hedder 14. maj. Det er også denne dato, @Onleaks har fremsat som datoen for OnePlus’ næste lancerings-event.

@Onleaks rapporterer også, at OnePlus 7 får et dobbeltkamera bagpå med en 48MP-sensor i hovedkameraet, samt en 6,4 tommers skærm (som faktisk er 6,2 tommer, hvis man tager de runde kanter i betragtning). Som nævnt ovenfor har den et dråbeformet hul til selfie-kameraet.

OnePlus 7 Pro får ifølge @Onleaks en buet skærm på 6,64 tommer og vil benytte sig af den efterhånden velkendte kamerakonfiguration med tre kameraer, hvor hovedkameraet på 48MP flankeres af et ultra-vidvinkel-kamera og et telefoto-kamera.

@Onleaks har også fået fingre i billeder af de to telefon-designs, men om disse er ægte eller blot mock-ups, er ikke rigtig til at vide på nuværende tidspunkt.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.