Forside Produkter Mobil

OnePlus løfter sløret for OnePlus 7-serien den 14. maj

-
14. maj lanceres OnePlus 7

Fans af OnePlus kan sætte kryds i kalenderen ved tirsdag den 14. maj kl. 17.00 dansk tid, hvor OnePlus ved tre storstilede ‘Go Beyond Speed’-lanceringsevents i New York, London og Bangalore officielt løfter sløret for den næste generation af OnePlus-telefoner, OnePlus 7-serien.

OnePlus har altid fokuseret på at bygge telefoner i tæt dialog med sit store community af brugere og fans. Derfor er det naturligt, at OnePlus’ mange fans verden over får muligheden for at deltage i lanceringen. Deltagere ved de tre events vil være blandt de første nogensinde til at se de nyeste OnePlus-enheder. Men man skal være hurtig for at sikre sig en plads – sidste år blev lancering eventet i London nemlig udsolgt på blot ti timer.

LÆS OGSÅ: Skærmen på OnePlus 7 Pro bliver “hurtig og glat”

Annonce:

Er man ikke blandt de forventede 8.000 mennesker, der er heldige at få fat i en billet til et af de tre events, så kan medlemmer af OnePlus’ community også livestreame begivenheden på Oneplus.comsamt OnePlus’ YouTube-, Twitter– og Facebook-kanaler.

Det er første gang nogensinde, at OnePlus afholder tre lanceringsevent på samme tid på tværs af kloden – men med det stærke OnePlus-fællesskab i ryggen, var det blot et spørgsmål om tid.

Billetter til London-eventet kan allerede nu købes på oneplus.com. Nedsatte Early Bird billetter kan købes indtil d. 25. april for €18/DKK135.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.