Forside Nyheder

RAM- og SSD-priser i frit fald

-

 

Annonce:

Priserne på memory er raslet ned i år. Dette både for DDR4 RAM og SSD.

Hvis du går og overvejer at få mere RAM i PC’en, eller skifte til en større SSD, så kan det være et godt tidspunkt nu.

For siden januar er priserne, for mange af den type produkter, kun gået én vej: nedad.

Eksempelvis kostede et G.Skill Aegis DDR4 RAM-modul kr. 923,- d. 7. januar i år i følge Pricerunner. I dag koster det kr. 666,-. Et fald på næsten 28% på 3 måneder.

Et Kingston HyperX DDR4 RAM-modul kostede ifølge Pricerunner kr. 1.154,- d. 19. januar. I dag koster det blot kr. 758, et fald på 34%.

Et Corsair Vengeance LPX Black DDR4 RAM-modul kostede 1.042 kr. d. 7. januar. I dag koster det ifølge Pricerunner kr. 843, et fald på 19%.

Det samme gør sig gældende for SSD.

En Samsung Portable SSD T5 anmeldte vi i september sidste år. Dengang kostede den kr. 1.750 for 500GB-udgaven. I dag koster det 821 kr. ifølge Pricerunner. Det er et fald på 53%

En større model af samme SSD på 1,5 TB kostede ifølge Pricerunner kr. 1.799 d. 7. januar, og nu er prisen faldet til 1.495. Et fald på knap 17%.

Selvom produkter falder i pris over tid så er prisfaldene på memory markant. Ifølge magasinet TechPowerUp, der nærmer memory-priserne sig nu bundniveauet fra 2016.

Priserne har været høje på memory tidligere grundet en for lav produktion i forhold til efterspørgslen, men nu er der en overproduktion og det har fået priserne til at falde.

 

Annonce:
Forrige artikelBBC natur og dokumentar med i Discoverys nye globale streamingtjeneste
Næste artikelHårdføre SSD fra Sony
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.