Forside Produkter Mobil

Samsung får iFixit til at fjerne artikel om Galaxy Fold

-

IFixit måtte ikke vise hvad der er indeni de første samples af Galaxy Fold.

IFixit er kendt for sine ‘teardowns’ hvor produkter adskilles for at se hvad de indeholder.

Annonce:

Nu har Samsung bedt dem til at fjerne artiklen om Galaxy Fold, og det har iFixit valgt at efterleve. Den oprindelige artikel er nu erstattet af en tekst der forklarer hvorfor den ikke længere er tilgængelig.

“We were provided our Galaxy Fold unit by a trusted partner. Samsung has requested, through that partner, that iFixit remove its teardown”, fortæller iFixit på deres hjemmeside, og fortsætter:

“We are under no obligation to remove our analysis, legal or otherwise. But out of respect for this partner, whom we consider an ally in making devices more repairable, we are choosing to withdraw our story until we can purchase a Galaxy Fold at retail”.

I den oprindelige artikel der påpegede iFixit hvad de mener er en konstruktionsfejl ved de første eksemplarer af Galaxy Fold: At der manglede beskyttelse ved hængslet i top og bund, og at det derfor ville være muligt at der kunne komme fremmedelegemer – som støv og skidt – ind under skærmen den vej.

Samsung Galaxy Fold er ikke på markedet endnu. Grundet problemer hos en håndfuld af de første anmeldere så er lanceringen nu udsat. Oprindelig skulle produktet have været i forsalg fra i dag, med levering fra 3. maj, men det er udsat på ubestemt tid mens Samsung undersøger enhederne for fejl og får dem klargjort til lancering.

Se også: Hands-on med Samsung Galaxy Fold: Første foldbare smartphone

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.