Forside Nyheder

Altibox TV og bredbånd rykker ind hos Nord Energi

-

 

Annonce:

Nord Energi Fibernet giver nu andelshaverne adgang til internet og TV fra Altibox

Altibox er oprindelig en norsk tv-distributør og internetudbyder der sidenhen har etableret sig i Danmark, hvor de leverer internet, tv og telefoni via fiber.

Nu har Nord Energi Fibernet også indgået en aftale med Altibox, om levering af internet samt TV til de mere end 100.000 husstande, der er dækket af Nord Energis fibernet.

Nord Energi Fibernet har besluttet sig for at åbne fibernettet for så mange udbydere af internet og TV som muligt. Åbningen skal sikre andelshaverne og husstandene i Nord Energi Fibernets dækningsområde, flere valgmuligheder.

“Aftalen med Altibox er for os første skridt i at give flere udbydere af internet og TV adgang til fibernettet. Flere udbydere betyder konkurrence og dermed flere valgmuligheder for vores andelshavere og husstande i dækningsområdet”, fortæller Christian Frost Lauritsen, direktør i Nord Energi Fibernet, og fortsætter:

“Flere valgmuligheder skulle gerne betyde, at en større andel af husstandene i vores dækningsområde vælger internetadgang og tjenester via fibernettet”.

Dette vil i fremtiden give frit valg af udbyder, modsat i dag hvor der kun er en udbyder på fibernettet.

 

Annonce:
Forrige artikelJørgen Ramskov stopper på 24syv
Næste artikelNu bliver det lettere at slette sine Google data
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.