Forside * Featured

OnePlus lancerer ny 7-serie: Bedste skærm til dato

-

OnePlus har netop løftet sløret for den nye OnePlus 7-serie smartphones.

OnePlus har netop lanceret OnePlus 7-serien, deres nye serie af premium-telefoner.

Annonce:

Serien består af telefonerne: OnePlus 7, OnePlus 7 Pro og OnePlus 7 Pro 5G

”Vi arbejder konstant på at give vores brugere den bedst mulige oplevelse. En god brugeroplevelse betyder frihed, og en telefon skal forbedre dit liv og ikke distrahere dig fra det. Jeg er utrolig stolt over, hvad vi har bygget med den nye OnePlus 7-serie, og jeg kan slet ikke vente til, at folk prøver den nye skærm,” fortæller Pete Lau, grundlægger og CEO i OnePlus.

 

OnePlus 7 Pro

Den nye OnePlus 7 Pro tilbyder en QHD+ AMOLED skærm med 19:5:9 ratio med en billedfrekvens på 90 Hz. Skærmen er 6,67″ med buet glas, og opløsningen er 516 PPI med i alt 4,49 mio. pixels.

DisplayMate giver skærmen deres højeste bedømmelse A+, hvilket gør telefonens skærm til en af de bedste på markedet, og den bedste skærm i et OnePlus-produkt til dato.

 

3 kameraer: Et objektiv for hvert øjeblik

Den nye OnePlus 7 Pro har tre sekundærkameraer; en 48 MP sensor med optisk billedstabilisering, et 8 MP 78mm teleobjektiv med en f/2.4 blænde med optisk billedstabilisering og et 16 MP 117° ultra vidvinkel objektiv med en f/2.2 blænde.

Med OnePlus UltraShot-funktionen er kameraopsætningen designet til at gengive de naturlige farver og levere skarpe billeder selv under lave lysforhold.

Et nyt autofokus-system udviklet med intelligent teknologi anvender PDAF, CAF og Laser Focusing metoder til at tage smukke billeder i både dagslys og ved lowlight.  Det nye kamera har også en forbedret Nightscape funktion.

Frontkameraet er dækket af safirglas, og pop-up mekanismen er blevet testet over 300.000 gange, hvilket betyder, at kameraet kan åbnes og lukkes 150 gange om dagen – hver dag – i over fem år.

 

Hurtig og elegant

OnePlus 7 Pro har en høj ydeevne og anvender en af de mest kraftfulde processorer på markedet: Qualcomm® Snapdragon ™ 855 med 12 GB RAM.

OnePlus 7 Pro kommer derudover med UFS 3.0 lagerplads, hvilket gør telefonen perfekt til at håndtere dokumentindlæsninger, gemme billeder fra kameraet, køre apps og meget mere.

Ved hjælp af kunstig intelligens aflæser RAM Boost brugerens adfærd og allokerer flere RAM til hukommelsestunge applikationer. Det betyder blandt andet, at store apps som fx spil starter meget hurtigere, og at flere applikationer kan forblive åbne, uden at det har en effekt på ydeevnen.

Med Warp Charge 30 får OnePlus 7 Pro et batteri på 4.000 mAh, som oplades fra 0 – 50 pct. på kun 20 min. Og det kan endda fortsætte med at oplade helt upåvirket, selv om telefonen bruges til fx tunge spil. Forbedret Screen Unlock betyder, at telefonen nu kan åbnes på kun 0.21 sekunder.

 

God til spil

Lyden i OnePlus 7 Pro er leveret af Dolbys Atmos, og stereo-højttalersystemet finjusterer både venstre og højre kanaler, så flere detaljer træder frem.

Udstyret med en kraftfuld Haptic Vibration motor tilbyder OnePlus 7 Pro også forskellige lag af vibrationer, der dermed kan understøtte spiloplevelsen.

Et avanceret vandkølingssystem giver OnePlus 7 Pro mulighed for at forblive kold, selv når den kører de mest intense og tunge spil. Og med Screen Recorder kan brugerne selv optage deres sejre og endda bruge mikrofonen til at kommenterer det hele LIVE.

Fnatic Mode er den professionelle gamers hemmelige våben og tilbyder blandt andet DND (forstyr ikke-tilstand), optimeret processor og grafikkort.

 

OnePlus 7 Pro galleri

 

OnePlus 7

OnePlus 7 er lillebror på det ydre men veludstyret indeni.

Med Qualcomm Snapdragon 855, UFS 3.0, Dolby Atmos stereohøjttalere, RAM Boost, ny Screen Unlock teknologi, UltraShot og meget mere er OnePlus 7 et stort fremskridt i rækken af OnePlus-modeller.

OnePlus 7 har to kraftfulde objektiver, der giver brugerne mulighed for at tage smukke billeder.

Den primære sensor har et Sony IMX586 med 48 MP, blænde på f/1.7 samt optisk og elektronisk billedstabilisering. Det sekundære kamera er 5 MP, og hele kameraopsætningen er igen drevet af den nye UltraShot-funktion.

 

Galleri OnePlus 7

Tyvstart

Den 16. maj fra 10.00 til 18.00 afholder OnePlus to eksklusive pop-up-events i hhv. København og Aarhus, hvor fans får mulighed for at købe den nye OnePlus 7, før den officielt kommer på hylderne.

  • Aarhus: Telia, Søndergade 58, Aarhus.
  • København: YouSee, Frederiksborggade 5, København

OnePlus kører efter ”først-til-mølle” princippet og råder derfor fans til at komme til pop-up-eventet i god tid.

 

Pris og tilgængelighed

ProduktKonfigurationFarvePrisTilgængelighed
OnePlus 7 Pro6GB + 128 GBMirror GrayKr. 5.399,-21. maj
OnePlus 7 Pro8GB + 256 GBMirror GrayKr. 5.699,-21. maj
OnePlus 7 Pro8GB + 256GBAlmondKr. 5.699,-Juni
OnePlus 7 Pro8GB + 256 GBNebula BlueKr. 5.699,-21. maj
OnePlus 7 Pro12GB + 256GBNebula BlueKr. 6.399,-21. maj
OnePlus 76GB + 128 GBMirror GrayKr. 4.299,-4. juni
OnePlus 78GB + 256 GBMirror GrayKr. 4.799,-4. juni

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.