Forside Nyheder

Game of Thrones-skabernes Star Wars-film kommer i 2022

-

Sent søndag nat dansk tid ruller det sidste afsnit af ’Game of Thrones’ over skærmene, og David Benioff og D.B. Weiss kan for alvor begynde at fokusere på deres næste projekt: Star Wars.

Annonce:

Det har allerede været været kendt længe, at de to ’Game of Thrones’-skabere skal lave en eller flere Star Wars-film, der ligger uden for Skywalker-sagaen, der som bekendt slutter med ’The Rise of Skywalker’ til December.

For nylig dukkede der så en udgivelsesplan for Disneys spillefilm op, der indikerede, at den første Star Wars-film efter Skywalker-sagaens slutning kommer i 2022, og vil blive fulgt af af mindst to andre film i 2024 og 2026.

Eftersom ’The Last Jedi’-instruktøren Rian Johnson også er på vej med en trilogi i Star Wars-serien har der været lidt tvivl i de seneste dage om, hvorvidt de tre film på planen var Johnsons eller skulle laves af Benioff og Weiss.

Men nu ved vi lidt mere, takket være Disneys topchef, Bob Iger. Han har netop givet et interview i forbindelse med en underholdningsbranche-konference, hvor han bekræftede, at den film, der kommer i 2022, bliver lavet af Benioff og Weiss.

Tre tv-serier skal holde fans gående

Hvordan de to herrer konkret bliver involveret, er stadig uvist. Indtil videre har det heddet sig, at de skal skrive og producere filmene, men ikke instruere. Star Wars-serien har en tradition for, at folkene bag laver den overordnede historie, mens andre instruerer og ofte også skriver manuskript.

Således er de eneste Star Wars-film, der både er skrevet og instrueret af George Lucas alene Episode I og IV. Han fik hjælp af Jonathan Hales til at skrive Episode II, og Steven Spielberg instruerede (ukrediteret på grund af fagforenings-problemer) sidste akt af Episode III.

Rian Johnson er den eneste anden Star Wars-filmskaber, der både har skrevet og instrueret en Star Wars-film alene. Alle de andre film er lavet a forskellige instruktører og manuskriptforfattere, med J.J. Abrams og Lawrence Kasdan som de eneste gengangere.

Bob Iger havde dog også andet nyt med i posen, selv om det skorter på detaljerne. Angiveligt kommer Star Wars-fans ikke til at savne filmene alt for meget i den tre-årige pause, der er mellem ’The Rise of Skywalker’ og 2022-filmen.

Det bliver TV-serier på Disney+, der skal holde fans gående. I første omgang kommer ’The Mandalorian’, der færdiggøres i denne tid. Derudover kommer der en serie, der foregår i tiden op til ’Rogue One’, og ud over disse to allerede kendte serier, kunne Bob Iger afsløre, at der også kommer ”mindst én serie mere”, før der kommer en ny Star Wars-film i 2022.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.