Forside Produkter Connected Home

Lenovo Smart Display lanceres nu i Danmark

-

Google Home med Assistant: Lenovos konkurrent til Google Nest Hub lanceres nu i Danmark.

Lenovo Smart Display med Google Assistant kommer nu til salg i Danmark. Det er Lenovos bud på en konkurrent til Google Nest Hub.

Annonce:

Det er hjemmeassistenten, der også kan hjælpe med at styre det smarte hjem under Google Home, og den kommer i to udgaver: En med 8″ skærm og en med 10″ skærm.

Styr musikken, radioen, lyset, gardinerne, overvågningen, ringeklokken – og alt det andet der kan integreres med smarthjemmet Google Home. Der er i dag 5.000 forskellige produkter til det system.

Få et overblik over hele familiens skema med en fælles Google Kalender og se vigtige påmindelser. Foretag videoopkald til venner og familie. Tjek vejr, madopskrifter oma.

 

 

Lenovo fremhæver en 10 watt højttaler og et mikrofon der fanger kommandoerne på op. Der er HD-kamera til håndfri videoopkald via tjenesten Google Duo.

Enheden kan benyttes både vandret og lodret. Så er der en smartphone på højkant i den anden ende af videoopkaldet kan man lige sætte Lenovo Smart Display på højkant også.

Ønskes ikke at bruge enheden som smartdisplay og stemmestyret assistent der altid er klar, så er der også en knap til at slukke for mikrofonen.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Lenovo Smart Display koster:

  • 8″ kr. 1.599,-
  • 10″ kr. 1.999,-

Sælges fra 3. juli eksklusivt i Elgiganten

 

Se også

TEST: Google Nest Hub – En super smart assistent

 

Annonce:
Forrige artikelKatastrofebrand: Da verdens største pladeselskab mistede 500.000 masterbånd
Næste artikelSelvkørende bil sat på svenske veje af…DFDS??
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.