Forside * Featured

Ny TV 2 PLAY-app til Android og iOS

-

TV 2 er nu klar med ny TV 2 PLAY-app til iPhone og Android-telefoner.

TV 2 har udgivet nye TV 2 PLAY-apps, der ud over et nyt look & feel byder på en forbedret brugeroplevelse i form af ny navigation, hvor der bl.a. er fokus på nyheder og aktualitet.

Annonce:

“Appen er blevet redesignet og udviklet fra bunden med fokus på Content Discovery, der skal gøre det lettere for brugerne at finde alt det gode indhold fra TV 2”, forklarede Product Manager for TV 2 PLAY, Anders Vestergaard, i forbindelse med den åbne betatest i maj.

 

 

Anders Vestergaard tilføjede, at der efter denne lancering af det nye PLAY-design løbende vil blive udrullet flere nye funktioner.

“Den nye app er et vigtigt skridt på vejen hen mod en mere personlig PLAY-tjeneste med fokus på Content Discovery. Flere nye funktioner vil løbende blive lanceret, hvor vi samtidig fastholder vores fokus på stabiliteten på tjenesten”, lød det fra Anders Vestergaard.

Et forbedret look & feel skal give en ny brugeroplevelse, hvor man nemmere hurtigt kan dykke ned i dagens aktuelle programmer og nyheder. Derudover har app’en fået større billeder og forbedret stabilitet.

 

 

Tilgængelighed

Find TV 2 Play i Apple App Store

Find TV 2 Play i Google Play Store

Den nye app rulles ud i disse dage.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.