Trailer: Westworld skifter fokus i sæson 3

-

Ny trailer for 3. sæson af HBOs Westworld introducerer en anden futuristisk verden, der ligger i neo Los Angeles

Westworld ser ud til at skifte karakter i den ny sæson.

I tredje sæson ser der i mindre grad ud til at være fokus på uløste gåder, men mere på samlivet mellem mennesker og robotter, i et neo Los Angeles – som skaberne forestiller sig en fremtidig udgave af byen.

Annonce:

Hvor tidligere sæsoner har haft fokus på en overordnet gåde, et puslespil der skulle løses via de mange brikker som blev afsløret undervejs, så er det nu robotters og menneskers liv der skildres, med robotterne som den jagede part.

“Dette er sæsonen med lidt mindre af gætteri og mere af en oplevelse med robotterne, der endelig kommer til at møde deres beslutningstagere”, fortæller co-showrunner Jonathan Nolan til  Entertainment Weekly.

Hvor de to første sæsoner hovedsalig fandt sted inden for rammerne af forlystelsesparken Westworld, så vil handlingen i denne sæson fortrinsvis foregå udenfor parken.

Westworlds tredje sæson får præmiere i 2020.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.