Forside Nyheder

Spar mange penge på IKEA SYMFONISK

-

Der er mange penge at spare på IKEA SYMFONISK, hvis du kommer forbi Sverige. Den lave svenske krone, og det faktum at IKEA generelt tager lavere priser i nabolandet, gør det attraktivt, hvis du skal købe stort ind.

I dag lanceres IKEA SYMFONISK i IKEAS butikker verden over, og der skal nok være udsolgt i de fleste IKEA varehuse når denne artikel læses, men har du tålmodighed, og går din vej forbi Sverige i de kommende uger og måneder, er der faktisk mange penge at spare, hvis du skal købe de nye Sonos højttalere fra IKEA.

Annonce:

LÆS OGSÅ: TEST: IKEA SYMFONISK – Reolhøjttaler med Sonos til rigtig attraktiv pris

En hurtig prisundersøgelse baseret på dagens kurs viser at er du alligevel i Sverige, så kan du hurtigt spare flere hundrede kroner, hvis du skal købe IKEA SYMFONISK.

LÆS OGSÅ: TEST: IKEA SYMFONISK – En bordlampe med Sonos lyd

I Sverige koster IKEA SYMFONISK bordlampe 1.995 SEK, der svarer til ca. 1.392 DKK. I Danmark skal du betale 1.699 DKK for samme højttaler. Dette baseret på dagens kurs på ca. 70 øre for en svensk krone.

Nedenfor kan du se en oversigt over de svenske priser, og en sammenligning med de danske priser for IKEA SYMFONISK produkterne.

ProduktnavnPRIS I DK (DKK)PRIS I SE (SEK)PRIS I SE (DKK)SPAR (DKK)
WiFi bookshelf speaker799,-995,-695,-104,-
Bordlampe me WiFi højttaler1.699,-1.995,-1.392,-307,-
Væghøjttalerbeslag til bookshelf150,-99,-70,-80,-
Højttalerkrog til bookshelf70,-69,-49,-20,-

 

BEMÆRK: Alle priserne er baseret på dagskursen den 1. august 2019, og du bør derfor gøre følgende inden du tager til IKEA i Sverige.

  • Check om de er på lager
  • om kursen stadig er lav
  • om du kan handle andre ting for at finansiere bro eller færge.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.