Forside * Nyheder

Før OnePlus 7T-launch: Er dette OnePlus 8?

-

Nogle gange går tingene rigtig hurtigt.

Vi har knapt nok fået armene ned over vores test af OnePlus 7T (eller for den sags skyld over OnePlus 7 Pro, der ikke engang er et år gammel), før rygterne begynder at svirre om opfølgeren. Et par normalt ganske troværdige lækage-kilder har fået fingre i, hvad de siger er troværdige illustrationer af OnePlus 8.

Annonce:

Det er ikke helt normalt at se billeder af en smartphone, før dens forgænger knap er kommet på gaden, men det er så alligevel, hvad der er sket her. OnePlus 7T lander først officielt i butikkerne 17. oktober, så det er tidligt, at OnePlus 8-billederne kommer ud.

Modsat T-modellerne, der typisk kommer i efteråret, så bliver hovedmodellerne (uden T) fra OnePlus præsenteret i det meget tidlige forår, typisk i slutningen af februar eller starten af marts, omkring Mobile World Congress i Barcelona.

Det er derfor slet ikke usandsynligt, at de ovenstående billeder rent faktisk er billeder af OnePlus 8, der formentlig er designet færdig og p.t. er i gang med at blive testet under forskellige forhold, med henblik på at få rettet de sidste detaljer.

Endelig trådløs opladning?

Ifølge Onleaks og Cashkaros scoop er der kun tale om renderinger baseret på designinformation, der dogkommer fra en OnePlus-insider. Skal man tro disse illustrationer, dropper OnePlus pop-op-kameraet fra OnePlus 7 Pro og vælger i stedet en mere traditionel selfie-kameraløsning.

Det skulle ifølge de lækkede informationer være et kamera-hul, hvor OnePlus 7T benytter sig af et dråbeformet kamerahak. Som det kan ses på billedet, er selfie-kameraet derudover flyttet ud i venstre side af skærmen. Hvis det bliver den endelige placering, bliver det spændende at se, hvordan websites tager sig ud, eftersom det samtidig er placeringen for både menu-knapper og ”Home”-knapper.

Der er ikke ret meget nyt om hardwareopgraderingerne, men ifølge Onleaks og Cashkaro vil OnePlus endelig bøje sig for presset og inkludere trådløs opladning. Firmaet har ellers gået imod strømmen på dette område, ved at spare denne funktion væk.

Der er ikke kommet nogle officielle udmeldinger fra OnePlus i forbindelse med lækagen, men det kan umuligt være særlig fordelagtigt at se billeder – selv simulerede – af en kommende model, når man er ved at gøre klar til at sende dens forgænger på gaden.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.