Forside * Featured

What the Golf? Sjovt dansk spil hyldes af anmeldere verden over

-

Et nyt danskudviklet spil har vundet anmeldernes hjerter på parodi og humor.

Det danskudviklede spil, What the golf?, havde premiere i denne uge og det strømmer ind med roser fra både anmeldere og dem der spiller det.

Annonce:

Spillet er udviklet i en kælder i København af firmaet Triband, der ejes af Rune K. Drewsen, Tim Garbos og Peter Bruun. Et firma der siden 2014 har udviklet spil, og i dag er der 7 i teamet.

What the golf? kaldes et et golfspil for folk der hader golf, lavet af folk der intet aner om golf. Udviklerne kalder det en parodi på golf.

Selvom banerne minder om golf og minigolf, så spilles de noget anderledes, og det finder anmelderne sjovt og fængende.

“Det er dejligt med ros, for det vokser man altid af. Lige nu har vi dog stadig travlt med at stå nede i maskinrummet og få tingene til at virke i forhold til spillet”, fortæller Rune K. Drewsen til DR, og fortsætter:

“Det er dog også lidt en mærkelig størrelse, det med at få ros. Vi får en masse opmærksomhed og publicity, og det er super positivt og godt, men vi ved jo ikke, hvad det hele ender med. Så vi tager en dag ad gangen. Men vi er selvfølgelig super glade og stolte”.

Han mener ikke at spillet kunne være lavet andre steder end i Danmark.

“I Danmark er vi gode til at lave fis og ballade, og vi har en lidt anarkistisk tilgang til tingene. Jeg tror ikke, spillet kunne være blevet udviklet andre steder end herhjemme”, slutter han.

Spillet har været 3 år undervejs.

 

Trailer

 

Galleri

 

Tilgængelighed

What the golf? er her ved premieren tilgængelig på tjenesterne:

Spillet er også på trapperne til Nintendo Switch

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.