Forside * Nyheder

Canal Digital både hæver og sænker priserne

-

Canal Digital ændrer deres prisstruktur i 2020, og det betyder højere priser for nogle med mulighed for lavere priser for andre.

Som vi skrev i denne nyhed, så ændrer Canal Digital pakkestruktur efter nytår. Ud går fuldpakken, der hos dem hedder Family, og ind kommer to nye tilvalgspakker: Sport og Underholdning.

Annonce:

Priserne bliver:

  • Lokal-pakken kr. 429/måned
  • Underholdnings-pakken kr. 99/måned
  • Sports-pakken kr. 79/måned

Lokalpakken er obligatorisk.

Den nye prisstruktur betyder en prisstigning for nuværende Family-kunder på hele 42 kr/måned, hvis de vælger at fortsætte med at have alle tv-kanalerne, og dermed vælger lokal+underholdning+sport.

I dag koster Family-pakken kr. 565/måned, mens lokal+underholdning+sport vil koste kr. 607/måned. En forskel på 42 kroner.

Til gengæld kan nuværende kunder med lokal-pakken, der ønsker at få mere sport, se frem til en besparelse i forhold til i dag. I det nye år vil lokal+sport koste kr. 508/måned. Det ville i dag kræve Family-pakken til kr. 565/måned. En “besparelse” på 57 kr/måned.

Tilsvarende vil lokal-kunder der ønsker flere film og tv-serier kunne abonnere på lokal+underholdning fra det nye år til en pris af 528 kr/måned. En “besparelse” på 37 kr/måned.

Lokal-pakken forbliver uændret på 429 kr/måned. Men dette med færre kanaler i forhold til i dag, da tre DR-kanaler lukker og TV 2 Sport flytter til sportspakken. Så en skjult prissstigning her på et ukendt beløb.

 

Se også

Canal Digital skiller sporten ud i egen billig pakke

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.