Forside * Featured

Derfor kiksede Elon Musks Cybertruck-demonstration

-

Det lader til at folk enten elsker eller hader Teslas nye Cybertruck.

Det gælder også for Recorderes læsere, hvis man skal dømme efter kommentarerne, der er kommet på vores nyhed om lanceringen. Den kaldes både ”den perfekte håndværkerbil”, ”modig” og ”det grimmeste, jeg nogensinde har set”.

Annonce:

Selv om designet i den grad deler vandene, har flere end 200.000 potentielle købere allerede lagt det depositum på 100 dollar (1000 kroner i Danmark), der sikrer dem muligheden for at købe bilen, når den kommer på gaden i 2021.

 

 

Og det til trods for, at Elon Musks demonstration af bilen i sidste uge ikke helt gik som forventet. Cybertruck ligner noget, der hører hjemme i en postapokalyptisk film á la Mad Max, og den er i princippet også konstrueret til at modstå de hårde vilkår, den slags film præsenterer.

Således blev dens hårdførhed blandt andet demonstreret ved at designeren Franz von Holzhausen tog en lægtehammer og slog den så hårdt som han kunne ind i siden på Cybertruck. Det skete der imidlertid ingenting ved overhovedet.

 

Slag mod dør ødelagde ruderne

Men hvor lægtehammeren ikke gjorde noget særligt ved Cybertrucks overflade, kunne man ikke sige det samme, da Franz von Holzhausen kastede en stålkugle direkte ind mod sideruderne. De knustes, til Elon Musks store overraskelse og frustration.

På præsentationsvideoen, kan man høre Elon Musk udbryde ”Oh my fucking God”, da den første rude går i stykker. Det var bestemt ikke meningen. Musk forsøger at redde situationen ved at forklare, at stålkuglen i det mindste ikke gik igennem. Da de prøver den bagerste siderude, sker det samme.

 

 

Nu ved vi imidlertid, hvad der gik galt. Musk har tweetet (som han jo har for vane), at von Holzhausens første lægtehammer-slag ødelagde det nederste af ruderne, der jo er gemt bag dørpanelerne. Det gjorde angiveligt ruderne ustabile nok til at gå i stykker, da de blev ramt af stålkuglen.

Musk har også delt en video med en tilsvarende demonstration fra før lanceringen, hvor Holzhausen også kaster en stålkugle mod den forreste siderude, og her kan man i fin slow-motion se, hvordan kuglen blot hopper ned af ruden, som var der tale om en plastikkugle.

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.