Forside Emner Spil nyheder

Julegaveide: Mario og Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020

-

Skal du til OL med Mario og alle vennerne, så er muligheden der nu på Nintendo Switch.

Uden at nævne tv-krigen mellem Yousee og Discovery alt for meget, så er der i hvert fald ET sted du kan være helt sikker på at kunne se OL – Mario og Sonic har din ryg!

Annonce:

I Mario og Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 (tak for den mundrette titel Nintendo) bydes der på alle de velkendte karakterer og en masse events at deltage i.

 

 

Blandt andet bordtennis, løb, spring, kano, kampsport samt en række Nintendo-opfundne discipliner betyder, at der er nok at kaste sig over.

Udover nutidig stil, kan du også spille events i retromode, som nok skal vække begejstring på dem, der som undertegnede, brugte timevis på ol-spil tilbage i Commodore 64 og Amiga tiden.

De fleste events er ganske udfordrende og det handler ofte om at kombinere flere knaptryk med den helt rigtige timing, hvis du vil vinde. Spillet kan spilles alene eller flere med og mod hinanden og der er en historiedel man også kan kaste sig over.

 

 

Jeg savner muligheden for at sammensætte en spilleliste af events, så man kan have en konkurrence kørende over flere discipliner.

Som det er nu er det enkeltstående events det hele, hvilket er lidt ærgerligt. Heldigvis er de fleste discipliner som nævnt både sjove og egentlig også ret udfordrende.

Mario og Sonic at the Olympic games Tokyo 2020 er ikke nogen stor revolution, men er sjovt for dig, som holder af at dyste mod vennerne i et hyggeligt og velkendt univers.

 

 

Trailer

Herunder kan du se en trailer fra spillet.

 

Pris og tilgængelighed

Mario og Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 koster kr. 450,- (se dagspris)

Er på gaden nu til Nintendo Switch

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.