Ny Westworld teaser tager os med til Silicon Valley

-

HBO har sendt en ny teaser-trailer ud til 3. sæson af Westworld, og det sætter en anderledes scene.

Science fiction-serien Westworld, der herhjemme kører på streamingtjenesten HBO Nordic, udkommer til næste år med en 3. sæson.

Men allerede nu er der flere teaser-trailere ude, som viser forskellige dele af værternes (robotternes) liv udenfor selve forlystelsesparken Westworld.

Annonce:

Første teaser viste scener fra samlivet mellem mennesker og robotter, i et neo Los Angeles – som skaberne forestiller sig en fremtidig udgave af byen.

“Dette er sæsonen med lidt mindre af gætteri og mere af en oplevelse med robotterne, der endelig kommer til at møde deres beslutningstagere”, fortalte co-showrunner Jonathan Nolan til Entertainment Weekly, i forbindelse med udgivelsen af første teaser-trailer (nederst i artiklen).

Hvor seriens to tidligere sæsoner har haft fokus på en overordnet gåde, et puslespil der skulle løses via de mange brikker som blev afsløret undervejs, så er det nu robotters og menneskers liv der skildres, med robotterne som den jagede part.

 

Det fiktive selskab Incite Inc. har fået egen hjemmeside her i nutiden på inciteinc.com

 

Ny teaser tager os med til Silicon Valley

I den nye teaser-trailer for Westworld III møder vi tech-firmaet Incite Inc.

Videoen er lavet som en reklame for det fiktive selskab. Her fortæller medstifteren Liam Dempsey senior om Incite Inc’s “revolutionerende strategimotor”, hvor brug af data kan løse alt. Den fiktive PR-video slutter med budskabet “Dit eneste valg er os”.

Jer, der måtte være bange for spoilere, kan roligt se med på dette stadie. Disse teasere er ikke af den type der afslører noget af selve handlingen. De giver blot hver et indblik i hvilke scener der er sat for Westworld III, nu hvor serien rykker ud af parken.

Westworld III får premiere i 2020. Dato endnu ukendt.

 

Første teaser-trailer

Her er den første teaser-trailer som HBO udsendte om Westworld III

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.