Forside * Featured

TDC ruller gratis fiber ud i byen med frafalden antenneforening

-
Foto: TDC

Borgere i Ringsted får konkurrence på markedet for tv-distribution via kabel.

Ringsted Antenneforening har valgt en ny leverandør af tv-signaler. Viasat tager over fra YouSee, når den nuværende kontrakt udløber per 31. marts 2020.

Tilbage i oktober orienterede foreningen deres medlemmer om at de arbejdede på at sikre en fortsat distribution af Discovery-kanalerne, og op til denne weekend kunne de så præsentere planerne for tv og internet i 2020 inkl. Discovery.

Annonce:

Det betyder et farvel til YouSees underholdningsunivers for 5.455 husstande i Ringsted per 1. april 2020. Her vil foreningens medlemmer ikke længere havde adgang til at bruge YouSee-boksene med optagelser i skyen, YouSees streamingtjeneste med catch-up tv-arkiv, musiktjenesten YouSee Music og YouSee apps på mobil, tablet, smart tv, Apple TV mv.

Disse erstattes af Viaplay, hvorfra der formentlig også vil være mulighed for adgang til tjenesten ‘Viasat TV Overalt’, hvorfra ens tv-kanaler kan streames. En streamingtjeneste, der for Viasats egne kunder koster kr. 99/måned, og giver adgang til at streame et udvalg af sine tv-kanaler via Viaplay-app’en.

Nogle Ringsted-borgerne bliver i denne tid tilbudt et alternativ, til tv og internet via kabel. Det sker når TDC Fiber ruller kablerne ud i dele af byen.

 

Området der får tilbudt tilslutning til TDC fiber i Ringsted. Grafik: TDC

 

TDC ruller gratis fiber ud

Når TDC kommer forbi med kabelrullerne er der mulighed for at blive tilsluttet deres fiber-net gratis, uden krav om et efterfølgende abonnement.

“Vi har fået en god modtagelse i Køge og Hillerød efter vi annoncerede vores første fiberprojekt, og derfor er jeg glad for, at vi nu kan udvide vores udrulning, så flere borgere og virksomheder får adgang til fremtidens bredbånd”, fortæller Henrik Leu Christiansen, leder af fiberudrulning hos TDC.

Nu er de så igang med at rulle fiberforbindelserne ud i Ringsted.

“Ringsted rummer et klart potentiale for lynhurtigt bredbånd, og jeg er glad for, at vi nu kan begynde etableringen af fibernet til glæde for byens borgere og virksomheder”, fortæller Henrik Leu Christiansen, og fortsætter:

TDC har forbundet Danmark i næsten 140 år, og vi ønsker at bygge fremtidens bedste digitale infrastruktur i Ringsted. Det tager vi første skridt til nu ved at bane vejen for lynhurtige internetforbindelser på fibernet”.

Hvis man vælger at tilknytte et abonnement til fiberforbindelsen kan det ske via en af disse udbydere: Bolig:net, DanskNet, Fullrate, Hiper, Kviknet, TDC Erhverv, Telenor og YouSee. En del af disse leverer dog kun internet over fiber, så vælges en af de leverandører må eventuelle tv-signaler efterfølgende hentes via streamingtjenester.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.