Forside Nyheder

Stofa: Vi er i tæt dialog med Disney+

-

Stofa vil gerne have flere streamingtjenester med ombord i ny tv-boks og Disney er i tale.

Stofa lancerede i dag en ny tv-boks baseret på Android TV. Hardwaren er dog ikke så interessant i sig selv, det er mere det univers den skaber, som skal komme tv-kunderne hos landets 2. største tv-distributør tilgode.

Annonce:

For boksen er bygget til at samle underholdningen ét sted. Her ved premieren er HBO Nordic med ombord, og Stofa giver endda 6 måneders gratis HBO Nordic med til alle der lejer den nye tv-boks til 30 kr/måned.

Da Stofa stolt viste deres nye tv-boks frem i dag, der så vi en tv-boks med mange flere muligheder end nogen af de andre tv-bokse på markedet. Der er så mange forskellige muligheder, for at finde frem til yndlingsindholdet.

Her interegrerer streamingtjenesten HBO Nordic med boksen. Det er ikke et add-on, men noget der integrerer sig i forslag, søgninger mv. Så Stofa-kunder der abonnerer på HBO Nordic, vil opleve det som at indholdet derfra blander sig med det øvrige indhold fra tv-kanalerne.

 

I tæt dialog med Disney+

Det stiller naturligt nok det spørgsmål: Arbejder Stofa med at få flere streamingtjenester med?

“Ja”, lyder det korte svar fra Sune Nabe Frederiksen, CEO hos Norlys Digital, som Stofa er en del af, og han uddyber overfor recordere.dk:

“Vi er i tæt dialog med Disney+”.

Disneys indhold er yderst interessant for brugere af Stofa, og tv-distributøren mener samtidig at de kan være med til at gøre Disney+ tilgængelig for flere. Derfor håber Stofa at der kommer en aftale i hus.

De håber også at flere lokale tjenester vil være med til at blive en del af Stofas underholdningsunivers, men her kunne Sune Nabe Frederiksen ikke løfte sløret for om der allerede er en dialog her. Han lod dog forstå, at Stofa stiller nogle krav til den måde som streamingindholdet integrerer sig med den samlede tv-oplevelse, og det kan få tjenester til at takke nej, til at være med.

Han pegede på at Netflix ikke hidtil at været åben overfor den type tættere indholdssamarbejde. Verdens største streamingtjeneste vil hellere selv styre brugeroplevelsen, og de ønsker ikke at deres indhold blander sig med konkurrenternes.

Disney+ ventes at blive tilgængelig i Danmark i første halvdel af 2020.

 

Se også

Stofa klar med Android baseret TV-boks

Sådan betjenes Stofas nye Android TV-boks

 

Annonce:
Forrige artikelSamsung dropper egne CPU’er
Næste artikelGoogle-apps kan være på vej tilbage til Huaweis smartphones
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.