Forside * Fokus

Stofa klar med Android baseret TV-boks

-

Det har taget flere år, siden recordere.dk så Stofas nye Android boks i Las Vegas, men nu er den endelig klar, og nu kan du få bland selv og masser af serier med Stofa TV.

Stofa er klar med en ny TV boks, der kommer til at koste 30 kroner om måneden. Så får du adgang til et univers af pakkemuligheder og streamingtjenester med rabat.

Boksen er baseret på Android TV 7.1, og tilbyder udover almindelige TV kanaler optagelser i skyen, der også kan ses via web. Stofa håber på at opgradere Android versionen senere. Boksen har indbygget Chromecast, og Google Play, så du burde kunne installere egne apps fra Google Play Store.

Annonce:

Fjernbetjeningen kører Bluetooth, og du kan også styre boksen via HDMI-CEC, hvis du hellere vil bruge dit TV’s fjernbetjening. Dog er der flere Android specifikke funktioner på fjernbetjeningen fra Stofa boksen.

Boksen understøtter 4K/HDR og Dolby Audio. Lige nu ved vi ikke hvad HDR versioner den understøtter.

 

 

Stofa tilbyder nye kunder HBO i 6 måneder gratis, og derefter sparer man 10 kr. om måneden på sit HBO abonnement. Lige nu er der ca. 13.000 film og serier på det HBO som Stofa tilbyder.

 

 

Boksen får adgang til flere streamingtjenester (C More, Viaplay, DRTV og andre), og disse kan enten blot bruges, eller vælges til ens abonnement. Boksen understøtter også “Pause” og “start-forfra” på live-TV, så du aldrig behøver at gå glip af en udsendelse, selvom du bliver forstyrret.

Hvis apps med flow-kanaler integrerer med Android TV, vil kanalerne komme med i Stofa’s guide også. Det gør de danske p.t. ikke,
men de viste et par udenlandske tjenester der kunne

Alle optagelser ligger som skrevet i skyen, og disse optagelser er begrænset til 250 timer uanset billedkvalitet, men et uendeligt antal optagelser.

 

 

Boksen har været længe undervejs

Recordere.dk så først boksen i Las Vegas i januar 2017, så der er gået langt tid fra vi så boksen første gang. Boksen er baseret på Sydkoreanske Kaon hardware. Men fra da vi så den første gang til nu, er der sket meget med brugerfladen. Men vi skrev allerede dengang om boksen.

 

Galleri

 

Pris og tilgængelighed

Ny Stofa TV-boks lejes til 30 kr/måned (per boks).

Kan leveres fra i dag, og sendes lige nu ud til butikker og installatører.

 

Se også

Sådan betjenes Stofas nye Android TV-boks

Stofa: Vi er i tæt dialog med Disney+

 

Fakta om den nye Android-løsning

 • Styresystem: Android TV™ 7.1 Nougat
 • Billedopløsning: 4K (3840 x 2160 pixels)
 • Google Play Ja
 • Chromecast build in Ja
 • Flash 16GB eMMC
 • SDRAM 2GB DDR4 (64-bit memory bus)
 • CAS/DRM Irdeto Cloaked CA & Verimatrix/Playready DRM
 • Video Decode 4K UHD HEVC 2048p60/MP4/MPEG2/VP9/HDR
 • Audio Decode MPEG-1 layers 1,2, ACC LC, HE-AACv1/2, MP3 Dolby Digital, Dolby Digital Plus
 • RF NorDig compliant 4 DVB-C-tunere
 • Wi-Fi & BT 802.11ac 3×3 2.4GHz/5GHz dual band selectable, BLE 4.0

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.