Forside * Featured

TV-krigen: Stor nordjysk forening bliver i YouSee, men sænker priserne

-

Stor antenneforening med 20.000 husstande bliver hængende hos YouSee og håber på en snarlig afklaring.

HAS, der er en stor antenneforening i Nordjylland, har vendt og drejet situationen omkring den igangværende konflikt mellem YouSee og Discovery.

Annonce:

Foreningen, der har 20.000 husstande tilsluttet, vil gerne levere Discovery-kanalerne til deres medlemmer efter nytår, men omvendt finder de det også en stor opgave af skifte leverandør.

Så indtil videre har de valgt at blive hængende hos YouSee, mens de krydser fingre for at det kun bliver for en kort periode at deres medlemmer må undvære adgang til Discovery-kanalerne.

“Vi håber meget, at de to parter finder sammen og bliver enige om en løsning”, fortæller formand for HAS, Kurt Larsen, og fortsætter:

“Men i den nuværende situation risikerer vi nok, at vores medlemmer vil få en pause med kanalerne fra Discovery, med mindre de vælger at supplere med en streamingtjeneste i en periode”.

 

Prisfald

Som kompensation har de valgt at sænke priserne på deres tv-pakker, sålænge krigen nu måtte vare.

  • Pakke 1 (den lille) sættes 5 kr. ned til 149 kr. (ved uændret udbud som i 2019 var den steget 20 kr. til 164 kr.).
  • Pakke 2 (den mellem) sættes 10 kr. ned til 309 Kr./md. (ved uændret udbud som i 2019, var den steget 20 kr. til 339 kr.)
  • Pakke 3 (den store) sættes 100 kr. ned til 399 Kr./md. ved uændret udbud som i 2019 var den steget 20 kr. til 519 kr.)

HAS har også valgt at holde priserne på bredbånd i ro, og fortsætte i 2020 med samme priser som nu.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.