Forside Nyheder

HBO Nordic skrinlægger tv-serien Erobreren

-

HBO Nordic skrinlægger Erobreren, der skulle have været en dansk tv-serie lavet som en fortsættelse til Pelle Eroberen.

TV-serien Eroberen, der skulle have været HBO Nordics første danske tv-serie, er blevet droppet. En TV-serie der også senere skulle have været vist på TV 2.

Annonce:

HBO Nordic beskriver Eroberen som et ambitiøst projekt, båret af stor passion fra alle involverede parter. Men på trods af støtte med 21 millioner kroner fra den danske Public Service Pulje, er det ikke lykkes at få budgettet til at hænge sammen.

Derfor skrinlægger HBO Nordic nu planerne. Der kommer ingen fortsættelse af Oscar-vinderen Pelle Eroberen i denne omgang.

“Det er virkelig trist for alle involverede, at Erobreren ikke nåede hele vejen til produktion hos HBO Nordic. Jeg vil især gerne takke Per Fly og Rasmus Heisterberg, to af dansk fiktions helt store talenter, der har leveret kreative koncepter og manuskripter af meget høj kvalitet”, fortæller Hanne Palmquist, Commissioning Editor and VP Original Programming, HBO Nordic

Produktionsstøtten, som HBO Nordic er blevet stillet i udsigt af DFIs Public Service-pulje aktiveres derfor ikke.

HBO Nordic slutter deres udmelding med en teaser: Indenfor de næste par uger vil de annoncere en anden tv-serie, der nu istedet bliver den første danske tv-serie på streamingtjenesten.

 

Annonce:
Forrige artikelTip: Har du mistet DRTV på rød knap (HbbTV)? – Sådan får du det tilbage
Næste artikelTV-krigen: Stor nordjysk forening bliver i YouSee, men sænker priserne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.