Forside Nyheder

Kendte Star Wars-karakterer dukker op i anden sæson af ’The Mandalorian’

-

Frem mod næste efterår vil der formentlig komme gang i en masse gætterier om ’The Mandalorian’.

Disneys nuværende flagskibsserie på selskabets streamingplatform, Disney+, fuldendte første sæson i fredags med hvad anmeldere og fans generelt vurderede til at være et brag af en finale. Kort efter kunne medierne rapportere, at anden sæson allerede er godt i gang med at blive produceret, og at den vil lande i efteråret 2020.

Annonce:

Selv om den slags bekræftelser er som regel rimelig håndfaste, kaster de som regel en række spekulationer af sig om, hvad den næste sæson kommer til at indeholde. Og dette er især tilfældet med ’The Mandalorian’, hvor der allerede er blevet åbnet op for en række plotlinjer, der kan blive udforsket.

Kort efter bekræftelsen af premiere-perioden for seriens anden sæson blev der dog allerede trådt hårdt på speederen, når det gælder spekulationerne. Hollywood-websitet Deadline har nemlig talt med ”insidere” fra serien, der har lukket en lille anelse op for posen.

Ifølge disse kilder vil seerne i anden sæson møde ”adskillige etablerede karakterer fra Skywalker-sagaens film”. Med andre ord vil der dukke karakterer op, som vi tidligere har set i en af de ni Star Wars-film, der findes i sagaen.

 

Genoplives Boba Fett?

Kilderne har ikke sagt noget om, hvorvidt de to film, der teknisk set ligger udenfor sagaen (’Rogue One’ og ’Solo’) skal tælles med. Deadline nævner blot filmene, der udgør hovedserien, altså Episode I-IX i Skywalker-sagaen, der netop er afsluttet med ’The Rise of Skywalker’.

Det ligger lige for, at en af disse karakterer er dusørjægeren Boba Fett. Officielt døde han før ’The Mandalorian’ foregår. Det skete da han blev smidt ned i Sarlacc-monsterets mave i ’Return of the Jedi’. Men i det såkaldte ’Expanded Universe’, der nu kaldes ’Legends’ og blev strøget fra den officielle kanon med Disneys overtagelse af Lucasfilm, overlevede Boba Fett faktisk.

Siden den nye kanon har lånt frit fra det gamle ’Expanded Universe’, er der en del fans, der mener, at Boba Fett kan dukke op i ’The Mandalorian’. Dette understreges af, at Boba Fett bærer en ”rustning” fra Mandalore, hvilket det indtil videre har heddet sig, ikke gør ham til en Mandalorian. I ’Attack of the Clones’ bliver Boba Fett som bekendt afsløret som værende en klon af sin far, Jango Fett.

 

 

 

 

**SPOILER ALERT**

 

 

 

 

Men i første sæson af serien bliver vi gjort opmærksomme på, at man kan blive en del af Mandalorian-folket gennem handling og dedikation uden at være født på Mandalore. Og dertil kommer, at der i slutningen af et af afsnittene, der foregår på Tattooine, dukker en mørk figur op, som vi ikke kan se, hvem er.

Men vi hører lyden af støvlesporer. Og den eneste figur i Star Wars-universet, der lyder sådan, når han går, er Boba Fett. Derudover er den eneste relation, der har været til hovedsagaen, det barn, der er i centrum for serien og som er artsfælle med en endog meget kendt figur fra universet (og det vil dog være for meget af en spoiler at skrive om det her).

Det bliver dog næppe unge versioner af Luke, Chewbacca, Han, Leia eller Lando, vi kommer til at se i serien, men man kunne godt forestille sig en gæsteoptræden af C-3PO eller R2-D2. Eftersom serien handler en hel del om dusørjægere, kunne man dog snarere forestille sig at nogle af dusørjægere, Darth Vader hyrer til at finde Han Solo i ’The Empire Strikes Back’ dukker op.

De ses på billedet ovenfor, og hedder (fra venstre mod højre) Dengar, IG-88, Boba Fett, Bossk, 4-LOM og Zuckuss.

 

Annonce:
Forrige artikelDette hittede på Netflix i 2019
Næste artikelTCL vil præsentere nye Mini-LED TV på CES
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.