Forside * Nyheder

Pumas nye sokker til gamere giver fødderne luft og bedre gulvgreb

-

Puma er det seneste, store sportstøjs-mærke der får fodfæste på esports-markedet.

Hvis du nu her på siderne kunne læse, at Puma er gået ind i esport, hvad ville du så tro, der var deres hovedprodukt? Trøjer, der er behagelige at have på, når du sidder i en spiller-stol i længere tid ad gangen?

Et par håndleds-støtter eller svedpandebånd til de ekstra lange og hårde esports-turneringer? Eller måske et eller andet produkt med en esports-spillers navn på? Det første har Nike lavet, det sidste er Adidas igang med, efter de har skrevet kontrakt med måske det største navn i esport, Ninja.

Annonce:

Men for Puma handler det hverken om trøjer eller sponsor-gear. Det handler om sokker. Puma har lanceret, hvad de kalder for ”active gaming footwear”. Og så kunne man jo godt forledes til at tro, at der var tale om sko.

Det ville dog være at trække den lidt langt ud at kalde deres gaming-sokker for sko, selv om de ganske vist også er svære at karakterisere som almindelige sokker. De er vel nærmest en mellemting, for sokkerne har tynde såler, der kan give dig et bedre fodfæste, når du spiller. Og Puma kalder dem faktisk for ”en sokke-agtig sko”.

Hjælper med fodfæste i VR

Det er måske lidt svært at se, hvordan sokkerne kan være stor hjælp, hvis du sidder i en sofa og spiller, men der findes jo spil, der aktiverer hele kroppen. Især, hvis du spiller en del i VR, kan sokkerne her hjælpe med at forhindre dig i at glide, når du ikke kan se gulvet.

Samtidigt er de lavet i et materiale, der sikrer, at dine fødder kan ånde, så de ikke lugter ganske forfærdeligt, når du har spillet en hel dag uden ret mange pauser. Puma reklamerer også med, at de giver en god støtte og komfort i det hele taget.

Selvom sokkerne er det første, store skridt ind i esports-verdenen for Puma, når det gælder det brede publikum, er det ikke første gang, de flirter med gaming. De har for eksempel lavet en slags gyngestol for gamere, der hedder Playseat og som hjælper spillere med at sidde ordentligt, selv om de er dybt optaget af et spil.

Selv om de nye Puma-sokker nok er mere sko-agtige sokker end sokke-agtige sko, skal du ikke tro, at de er ret meget billigere af den grund. De er foreløbig blevet sat til salg i Australien og i Storbritannien. Hvis du vil hive dem hjem fra sidstnævnte region, skal du slippe 80 pund, eller lige omkring 700 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.