Forside * Featured

Stofa: Vi integrerer DRTV i bokse, apps og web

-

Stofa er også på vej med en tættere integration af indholdet fra DRTV.

Landets næstestørste tv-distributør Stofa arbejder også på at lave en tættere integration med DRTV, så arkivindholdet fra DR bliver en del af de øvrige tilbud.

Annonce:

Forleden dag kunne Waoo melde ud at de er blevet klar med DRTV integreret i deres tv-boks. YouSee kunne efterfølgende fortælle til recordere.dk, så de venter at være klar medio januar med en tættere integration med DRTV i deres bokse, apps og web.

Der er en interessant udvikling, nu hvor DR fra nytår slukker for tre af deres seks tv-kanaler på flow-tv, for istedet at rykke mere indhold ind på streaming istedet, via DRTV.

Nu bekræfter Stofa overfor recordere.dk at de også kommer med DR’s indhold direkte i bokse, apps og på web.

“Det er korrekt, at vi selv kommer til at forestå afspilningen af indholdet, så vi integrerer det på samme vis, som alt vores andet indhold”, fortæller Kirsten Louise Laursen, kommunikationspartner i Stofa-ejeren Norlys Digital, til recordere.dk, og hun fortsætter:

“Indholdet vil være tilgængeligt både på Tv-bokse og WebTV (iOS, Android, Browser, Apple TV)”.

Stofa forventer at være klar med den tættere DR-integration i begyndelsen af februar.

 

Se også

YouSee: Vi integrerer DRTV i bokse, app og web

Det nye DRTV univers klar i Waoo’s TV-boks

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.