Forside Nyheder

Det nye DRTV univers klar i Waoo’s TV-boks

-
Waoo klar med DRTV direkte i deres TV-boks

Waoo’s TV-kunder, med en TV-boks, får nu direkte adgang til seneste udgave af DRs streamingtjeneste.

Waoo sender i dag en opdatering ud til deres TV-boks kunder, der giver Waoo’s kunder adgang til DRTV og DR Ultra og DR3. Disse har DR fra nytår ellers besluttet at lukke som flowkanaler for at flytte over på deres streamingtilbud.

Samtidig indeholder opdateringen en mere personlig brugerflade med mulighed for login, som skal gøre det nemmere at finde netop det indhold, som er relevant for den enkelte bruger.

Annonce:

 

Waoo CEO – Jørgen Stensgaard.

 

”DR laver en lang række populære programmer, som danskerne gerne vil se, og deres kanaler er blandt dem, der bliver set absolut mest. Derfor skal vores kunder naturligvis have nem og direkte adgang til de flere tusinde programmer som DRTV indeholder, så de kan se dem, når de ønsker det,” siger adm. direktør Jørgen Stensgaard, Waoo.

Fra nytår vil man også kunne finde indhold fra det nye tilbud DR2+ via streamingtilbuddet, som indeholder programmer og indhold om kultur og samfund.

”Vi er glade for at Waoos TV-kunder nu mødes af vores opdaterede DRTV, så vores stærke danske indhold er så nemt tilgængeligt som muligt, for så mange danskere som muligt. Målet er at vores streamingtilbud skal være lige så stærkt og attraktivt som vores flow TV”, siger underdirektør Lars Fredenslund Høgsberg, DR Medier.

Udover adgangen til DRTV har Waoos TV-kunder også mulighed for at tilgå en lang række andre streamingtjenester direkte på TV-boksen ved hjælp af få klik på deres fjernbetjening. Her er Viaplay, Netflix og YouTube nemlig allerede integreret, så kunderne kan se indhold fra tjenesterne, lige så nemt som de kan se flow TV.

 

Se også

YouSee: Vi integrerer DRTV i bokse, app og web

Stofa: Vi integrerer DRTV i bokse, apps og web

 

Annonce:
Forrige artikelNetflix tester abonnement med håndjern
Næste artikelNæste generation Xbox kommer i 2020 og hedder Xbox Series X
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.