Forside * Nyheder

TV-krigen: YouSee lokker med at betale kundes Dplay-abonnement

-
Foto: Shutterstock.com

YouSee tager nu hidtil usete metoder i brug, for at holde på kunderne under TV-krigen.

YouSee er ude i et charmeoffensiv overfor tv-kunderne, her op til nytårsskiftet, hvor Discovery-kanalerne forsvinder fra YouSee kabel-tv.

Allerede nu er det muligt at se de kanaler der erstatter Discovery i tv-pakkerne, og så har YouSee rystet posen med godter og bl.a. lagt succesfilmen Ternet Ninja ud, så kunderne kan se med uden ekstra omkostninger. Som en anden fri film nævnes Lifeboat.

Annonce:

Julegaverne til alle er dog ikke det eneste der deles ud. YouSee er også klar med kolde kontanter, til kunder der er ved at forlade dem. Det skriver BT.

Avisen er i besiddelse af en email fra YouSee Kundeservice, til en kunde der havde henvendt sig telefonisk, og som var villig til at skrotte tv-pakken, i protest over den igangværende konflikt mellem Discovery og YouSee.

YouSee tilbød kunden en rabat på 64 kr/måned, så personens tv- og internet ville falde fra kr. 659/måned til kr. 594/måned.

Samtidig tilbyder YouSee at betale for et Dplay-abonnement til kunden, så der kan streames Discovery-kanaler istedet. De tilbøb at betale for personens Dplay for de første 4 måneder af 2020.

YouSee understreger dog at det ikke er dem der formidler Dplay-abonnementet. Personen skal selv oprette sig inde på Discoverys streamingtjeneste, så vil tv-distributøren efterfølgende fratrække 4×99 kr. på regningen.

 

Uddrag af emailen

Foto: BT

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.