Forside Produkter Mobil

Folk er så vilde med den nye Motorola RAZR at premieren udskydes

-

Motorolas foldbare klaptelefon bliver et par uger forsinket.

Den nye Motorola RAZR med indvendig, foldbar skærm skulle have haft verdenspremiere om et par dage, men der går nu yderligere 13 dage, inden bliver tilgængelig. Men modsat forsinkelserne hos Samsung og Huawei skyldes denne lancerings-udskydelse ikke problemer med selve hardwaren.

Det er i hvert fald meldingen fra Motorola. Den officielle årsag til udskydelsen er, at Motorola simpelthen ikke kan følge med efterspørgselen. Angiveligt er der kommet langt flere forudbestillinger ind på RAZR verden over, end Motorola havde regnet med.

Annonce:

Det har betydet, at de RAZR-modeller, der ligger på lager rundt om på kloden, stort set alle er blevet reserveret til forudbestillinger. Med andre ord ville der ikke være nok eksemplarer til også at sende telefonen ud i butikkerne ved salgsstart.

I stedet for at lade folk med forudbestillinger få telefonen 14 dage før den kan købes i butikkerne (hvilket formentlig mest af alt ville gøre forhandlerne sure) har Motorola i stedet valgt at udskyde premieren i to uger.

Forudbestilte telefoner udsendes snart

Det betyder dog ikke, at danskere med forudbestillinger hos Telia (der foreløbig sælger telefonen eksklusivt) behøver vente helt så længe. Ifølge vores kolleger ovre på Mobil.nu vil Telia begynde at sende forudbestilte RAZR-eksemplarer ud til kunderne fra i næste uge.

På den måde skulle disse kunder kunne få fingre i RAZR nogle få dage før den internationale premiere. Mobil.nu har også talt med Motorola i Danmark, der dels bekræfter den nye premieredato og at forsinkelsen skyldes den høje efterspørgsel, både internationalt og i Danmark.

RAZR’s hoved-feature er naturligvis dens design, der er et forsøg på at genoplive Motorolas måske mest populære telefon nogensinde, RAZR V3. Køberne skal dog betale dyrt for dette design. Telefonen koster 12.999 kroner til trods for, at den er baseret på mellemklasse-chipsettet Snapdragon 710. Dertil kommer relativt middelmådige kamera-specifikationer.

RAZR-lanceringen kan dog blive startskuddet på en ny bølge, der bryder med det såkaldte ”Candy Bar”-designs dominans i smartphone-kategorien og gør klaptelefonerne moderne igen. Rygter siger, at Samsungs konkurrent til RAZR kan blive præsenteret allerede 11. februar under firmaets Unpacked-event i San Francisco under navnet Galaxy Z flip.

Annonce:
Forrige artikelNetflix ændrer målemetode og booster seertal
Næste artikelDR og Discovery ramt hårdt af seerfald efter årsskiftet
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.