Forside * Nyheder

Samsung: 2020 handler om skærme…. Mange skærme

-
Samsung MicroLED TV

Samsung holdt vanen tror “First Look” dagen før pressedagen på CES 2020 i Las Vegas, og der var meget nyt med inden for 8K, QLED og MicroLED. Men overskriften siger det meste. Samsung ser hjemmet fyldes med skærme, mange skærme.

Samsung er klar med mange spændende nyheder på CES 2020 når det gælder smarte TV og smarte skærme. På “First Look” viste de både traditionelle TV frem, men også et koncept de har arbejdet på længe. TV’et hedder The Sero, som er et QLED TV, der kan drejes mellem horisontal og vertikal visning.

Se: Nu kommer Sero, TV’et der kan vende lodret

Annonce:

 

Tap / Multi View giver mening

Samsung fremviste også en ny teknologi de kalder Tap View, hvor du med en Android telefon p.t. fra Samsung kan slå på siden af dit TV med telefonen, og så kan du få split view eller Picture And Picture af det du ser på telefonen og det du ellers ser på telefonen. Det fungerede rigtigt smart.

Om det kommer til at bliver understøttet af andre Android telefoner kunne Samsung ikke svare på lige nu.

 

MicroLED

 

På vej med MicroLED TV, men vi aner ikke hvornår de kommer

Se: Samsung viser nye MicroLED frem

 

Samsung Q950TS TV

 

8K QLED lineup udvides med forbedret 8K AI Quantum-processor og design

Samsungs flagskibsmodel Q950TS QLED 8K TV kombinerer en ultra-tynd formfaktor, premium 8K billedkvalitet og imponerende surround-lyd. Q950TS introducerer også ‘Infinity Screen’, der giver en enestående seeroplevelse.

Med 8K-opløsning leverer Q950TS Samsungs bedste LCD-billedkvalitet nogensinde. Produktet er udstyret med en 8K AI Quantum Processor, har indbygget 8K AI opskalering og anvender deep learning, der muliggør, at indhold automatisk skaleres op til krystalklar 8K-opløsning. Gennem funktionen Adaptive Picture kan Q950TS også optimere skærmen til dens omgivelsesforhold. Og AI Quantum Processor – kernen bag skærmen – hjælper også med at styrke Samsungs smarte hjemmeplatform, Tizen, så brugerne kan opleve alt fra forbedret billedkvalitet til øget brugervenlighed, når der skal tilsluttes til andre opkoblede hjemmefunktioner.

Ud over forbedret billedkvalitet har Samsungs nye QLED 8K tv’er premium-lydfunktioner såsom Q-Symphony, Object Tracking Sound (OTS) og Active Voice Forstærker. Disse funktioner maksimerer lydoplevelsen ved at levere en dimensionel og dynamisk lyd, der matcher oplevelsen af at se på større skærme.

Se også: Flere detaljer om Q950TS 8K QLED TV (opdateret med fotos)

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.