Forside * Featured

TV-krigen: Parterne taler ikke længere sammen

-
Fotos: Shutterstock.com

En løsning på tv-krigen kan have lange udsigter, for lige nu taler parterne slet ikke sammen.

Hvis nogen havde håbet at vi bare lige skulle runde det nye år, før en løsning faldt på plads for Discovery-kanaler hos YouSee, så kan de godt skyde en hvid pil efter det nu.

For der er slet ingen dialog. Parterne taler ikke sammen. Det skriver BT.

Annonce:

Uden samtale og forhandlinger, så kommer parterne jo ikke videre. Men lige nu og her ligger det stille.

“Vi har ikke haft nogen kontakt med YouSee siden december. Det er der heller ingen grund til, som det står lige nu”, direktør for Discover Networks i Danmark, fortæller Christian Kemp, til BT.

Discovery-chefen lader forstå at forhandlingerne endte i en hårdknude, og parterne står for langt fra hinanden.

“Vi har vendt og drejet YouSees udspil, og man må bare konstatere, at der ikke er noget grundlag at forhandle ud fra. Det giver ingen mening, hvis det er udgangspunktet. Så jeg har svært ved at se, hvordan vi skulle komme videre”, lyder det fra Christian Kemp til BT.

YouSee bekræfter den manglende dialog, men de er klar til at trække i arbejdstøjet og forhandle.

“Det her handler om, at vi sætter os sammen og siger: ’Nu er det en ny situation – lad os finde en løsning’. Vi vil gerne lave en løsning”, lyder det fra YouSee-direktør Jacob Mortensen til BT, og han slutter:

“Ser man på det helt nøgternt, så er der en tydelig fælles interesse i, at det her går op. Så længe der er en vilje, er det er et håb. Og der er fortsat vilje fra vores side”.

Lige nu taler parterne dog ikke sammen, og det gør det jo unægteligt svært at nå frem til en aftale.

 

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.