Forside * Nyheder

12 timers konstant musikafspilning i nye Galaxy Buds – men ingen støjreduktion

-
Den første generation af Samsung Galaxy Buds (bill.) får snart en opfølger med længere batterilevetid.

Den næste udgave af Samsungs trådløse øretelefoner får ikke aktiv støjreduktion.

Til gengæld får de en ret høj batterilevetid for kategorien, lydkvaliteten bliver bedre og der kommer to mikrofoner yderligere til at gøre telefonsamtalerne endnu tydeligere. Det er i hvert fald, hvad websitet Sammobile skriver på baggrund af anonyme kilder, de har talt med.

Disse kilder skulle have indsigt i Samsungs beslutningsprocesser, og Sammobile plejer at have ret godt styr på Samsung-rygterne. Der er derfor god grund til at tillægge rygterne en vis troværdighed, også fordi det passer med både trends og Samsungs øvrige strategier.

Annonce:

Det har hele tiden været Samsungs mål at gøre Galaxy Buds til det billige in-ear-alternativ til AirPods. Siden er AirPods naturligvis kommet i en Pro-udgave, der både er in-ear og har støjreduktion, men som også koster langt mere end Buds gør.

Det er på denne baggrund, at det giver mening for Samsung at undlade at putte støjreduktion i øretelefonerne. Galaxy Buds ligger simpelthen i en priskategori, hvor aktiv støjreduktion stadig ikke er normen, uanset om der står Apple, Jabra, Sony eller noget helt fjerde på øretelefonerne.

12 timers afspilning per opladning

Vi kender dog stadig ikke prisen på de kommende Samsung-øretelefoner, måske vælger firmaet at lægge dem op i en dyrere priskategori, og så er situationen naturligvis end anden. Til gengæld har de næste Buds, der angiveligt får navnet Galaxy Buds+, længere batterilevetid. Meget længere.

Man skal huske, at selv om f.eks. de nye Bang og Olufsen-øretelefoner kan prale med 35 timers spilletid, opnås dette ved fem genopladninger og dermed en spilletid per æske-opladning på omkring syv timer. Det er i forvejen ganske fornemt, når man tager i betragtning, at spilletiden per opladning for helt trådløse øretelefoner typisk ligger på mellem fire og fem timer.

Men Galaxy Buds+ vil ifølge Sammobiles kilder smide en bombe ind i batterilevetids-konkurrencen. Ifølge websitet er det lykkedes Samsung at sætte et 85 mAh-batteri ind i de små øretelefoner uden at designet bliver voldsomt forandret.

Det skulle give en spilletid per opladning på hele 12 timer, hvilket vil gøre Buds+ helt unikke i deres kategori. Når man tager æske-opladningerne med, vil man formentlig kunne lytte til musik i 48 timer, førend æsken også skal lades op.

Om det holder stik i virkeligheden finder vi først ud af ved en test, og om rygterne overhovedet har noget på sig, finder vi ud af 11. februar ved Samsungs Unpacked-event, hvor såvel Galaxy Buds+ og Samsungs kommende flagskibstelefon, Galaxy S20, forventes annonceret.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.