Forside * Fokus

VIDEO: WOW – Vi har haft OnePlus Concept One i hånden

-
OnePlus Concept One (foto: recordere.dk)

Vi har været på besøg hos OnePlus i Las Vegas, og de har ladet og lege med en OnePlus Concept One, og her kan du læse hvad vi synes

Lad os starte med det vigtigste først. Der er ikke langt fra koncept til at OnePlus Concept One kunne være i hånden på mange brugere. Det er nemlig i bund og grund en OnePlus 7T Pro McLaren Edition med en anden bagside, og en guldbelagt ramme.

 

Annonce:
OnePlus Concept One (foto: recordere.dk)

 

Telefonen er uendelig lækker, og hvis OnePlus vil tjene nogle ekstra penge på en eksklusiv mobil, så skynd jer og start produktionen og præsenter den på MWC i februar i Barcelona.

 

 

Hvad er der “under låget” ?

Specifikationerne er de samme som OnePlus 7T Pro McLaren Edition, så det vil sige at den kommer med en Snapdragon 855+ med 12GB RAM og 256GB lagerplads. Og naturligvis havde den Android 10 installeret.

Men det helt specielle ved OnePlus Concept One, er det elektrokromiske Glas, der dækker kameraet på bagsiden.

Glasset på OnePlus Concept One bruger organiske partikler, der kan skabe forandringer i gennemsigtigheden, så glasset over kameraet kan gå fra uigennemsigtigt til fuldstændig klart på ca. 0,7 sekund.

Dette gør, at bagsiden af telefonen fremstår fuldkommen ren og uspoleret, når kameraet ikke er i brug.

Glasset giver også en praktisk fordel, idet det også fungerer som et såkaldt pol-filter, der gør det nemmere at tage skarpe, detaljerige billeder i skarpt lys.

 

 

Jeg tror ikke på det forbliver et koncept.

Telefonen var produceret så professionelt, og selvom OnePlus sagde at de kun havde fået produceret ganske få i hånden, så tror jeg ikke på at man vil leje en dyr suite på et af de allerdyreste hoteller i Las Vegas, for at sige “se hvad vi laver for sjov”

OnePlus Concept One, eller “OnePlus X McLaren” som der står på bagsiden ville blive et eksklusivt hit for de udvalgte få, men på alle måder en telefon mange Android brugere ville elske at få fingrene i.

Det kan jo også være at de stiller sig op på scenen sammen med McLaren, og annoncerer de har lavet en eksklusiv mobil til McLaren ejere, som koster en fantasilion, men jeg tror mere på at concept One, vil blive sat til salg med en noget højere pris end deres andre flagskibe, og så kan kan det jo være vi ser OnePlus’s “køsystem” genindført for første gang længe.

Om det sker, bliver vi meget klogere på om en måneds tid, når MWC løber af stablen i Barcelona, men jeg vil godt nok undre mig meget, hvis Concept One blot var en messegimmick.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.