Forside * Nyheder

Carmen Sandiego kommer som interaktivt Netflix-afsnit

-

Et nyt interaktivt afsnit rykker ind i Netflix med Carmen Sandiego: To Steal or Not To Steal

Verdenen mellem spil og streaming film flyder lidt mere sammen i den kommende ‘Carmen Sandiego: To Steal or Not To Steal’. Et interaktivt eventyr der snart har premiere på Netflix.

Annonce:

Som i den første interaktive Netflix-film, Black Mirror: Bandersnatch, der udfordres seeren undervejs med valg der ændrer handlingen.

Som titlen antyder kan der forekomme valg som er på den ene og den anden side af loven, vil du lade hende stjæle eller ej?

Et valg kunne også være om hun skal indtage en bygning fra oven eller fra neden. Fra oven kræver mere farlig klatring, men hun ved indgang fra stueetagen vil møde flere vagter.

I denne episode kan vi røbe at plottet er at stjæle fra ‘Villains International League of Evil’ (V.I.L.E.), en gruppe som har fanget Ivy og Zack fra Carmens team. VILE-gruppen truer med at hjernevaske dem så de bliver en del af deres gruppe.

Det interaktive Carmen-afsnit er sat til 30 minutters varighed, men det kan selvfølgelig udvides ved at afprøve andre veje igennem scenerne.

 

Trailer

Netflix har netop udsendt en trailer der giver glimt at det interaktive afsnit.

 

Tilgængelighed

‘Carmen Sandiego: To Steal or Not To Steal’ har premiere på Netflix d. 10. marts

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.