Forside * Featured

Krav fra Apple: Filmskurke må ikke bruge iPhones

-
Foto: Shutterstock.com

Kendt filminstruktør fortæller, at Apple ikke vil have at skurkene i film udstyres med iPhones.

Hvis Hollywood ønsker at benytte Apples telefoner i en film, hvor de optræder synligt på kamera, så spørges om lov først.

Apple tillader at deres iPhones optræder på film, men kun hvis det er hos de gode roller. Er det til en skurk eller ‘bad guy’ så får filmskabet afslag.

Annonce:

Det fortæller filminstruktør Rian Johnson i et tv-interview med Vanity Fair.

“Apple … de lader dig bruge iPhones i film, men – og dette er meget vigtigt, hvis du nogensinde ser en mystisk film – ‘bad guys’ kan ikke have iPhones foran kameraet”, fortæller Rian Johnson i interviewet.

Rian Johnson var instruktør på Star Wars VIII: The Last Jedi og senest for filmen Knives Out, ligesom han har instrueret 3 episoder af hitserien Breaking Bad oma.

Efter at have afsløret Apples krav til brugen af iPhones, der jokede han med at man nu nemmere vil kunne spotte hvem der er helt og hvem der er skurk. At efter hvilken telefon de udstyres med i filmen, kan det afsløre dem som en potentiel skurk.

“Hver eneste filmskaber, der har en ond fyr i deres film, men som ønsker det skal forblive en hemmelighed, vil ønske at myrde mig lige nu”, ler han i tv-interviewet.

 

Video

Se videointerviewet hvor Rian Johnson afslører Apples politik for iPhones på film.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.