Forside * Nyheder

Samsung viser Thom Browne-designet kollektion frem

-

Hvis du ikke vil have den samme Z Flip som alle andre, giver Samsung dig nu chancen for at skille dig ud fra mængden.

Samsung har tidligere primært ladet andre mærker om at lave samarbejder med de store modehuse, når det kommer til design. Men i forbindelse med lancering Z Flip har de indgået et samarbejde med den New York-baserede modedesigner Thom Browne. Og det handler ikke kun om den nye klaptelefon.

Der var allerede sluppet et enkelt billede ud af den nye Thom Browne-inspirerede kollektion før tirsdagens Unpacked-event og den officielle lancering af S20 og Z Flip. Men nu har Samsung løftet meget mere af sløret.

Annonce:

Det er sket i form af en række billeder, som teaser kollektionen, der nok skal tale til folk, der gerne betaler ekstra for lækkert design. De officielle detaljer er det imidlertid småt med, for Samsung har – meget passende – meddelt at disse bliver offentliggjort i forbindelse med New York Fashion Week, der kører lige nu.

Modeugen i New York slutter imidlertid i morgen, så med mindre, Samsung har kigget forkert i kalenderen, behøver vi nok ikke vente så længe med at få at vide, hvad prisen bliver på de forskellige dele af kollektionen, om de kommer til Danmark og i givet fald hvornår.

Pebret design

Ud fra billederne kan vi dog deducere nogle enkelte fakta. Serien kommer som minimum til at omfatte en specialversion af Z Flip med de minimalistiske blå, røde og hvide striber, der også karakteriserer resten af kollektionen.

Derudover ser der også ud til at komme en version af Buds+, der har striberne på siden af selve øretelefonerne samt på æsken, og disse deler derudover den samme mørke, sølvgrå farve med telefonen og uret, der også kommer i kollektionen.

Uret er tilsyneladende et Galaxy Watch Active 2 i Thom Browne-design, inklusive en digital urskive fra designeren og hvad der ligner en rem i ægte læder. Ud fra billederne ser det ud som om, hele sættet kan fås i en gaveæske, der formentlig bliver ret dyr.

Thom Browne er nemlig et luksusmærke, og hvis man skal stole på rygterne, kan Z Flip-telefonen alene komme til at koste 2.500 dollar, hvor prisen er 1.400 dollar uden Thom Brownes design. Det er altså 16.750 kroner for en smartphone, vel at mærke før danske skatter og afgifter kommer oven i.

At dette rygte cirkulerer vidner om, at de forskellige dele måske kan købes individuelt. Om dette bliver tilfældet må vi altså vente lidt endnu med at finde ud af.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.