Forside * Nyheder

Ny video og spionfotos viser Samsungs kommende klaptelefon

-
GreatDeals
Foto: GreatDeals SmartPhones

Så er der vist ikke ret meget tvivl længere. Klaptelefonerne er tilbage.

Klaptelefon-formatet gik muligvis af mode, da iPhone satte en ny standard for, hvordan en smartphone kunne se ud. Men nu går verdens største mobilproducent med ind i kampen for at få klaptelefonerne tilbage i folks lommer.

Det, der startede med Motorolas relancering af RAZR ser nu ud til at blive fulgt op af Samsung og deres Galaxy Z Flip-telefon. Indtil videre har vi kun hørt rygter og set uskarpe fotos af denne model, hvilket såede tvivl om, hvornår den rent faktisk ville være klar.

Annonce:
Foto: Engadget

Men nu er der dukket spionfotos og en enkelt video op, der viser, at telefonen er mere end klar til kamp. Og det understøtter rygterne om, at Samsung har tænkt sig at præsentere telefonen under deres næste Unpacked-event, der løber af stablen på tirsdag i San Francisco.

Denne event er helliget lanceringen af Galaxy S20, som vi også allerede har hørt en hel del om, og der forventes også nye Galaxy Buds+ med op til 12 timers musikafspilning på en opladning. Det store spørgsmål er, om Samsung har tænkt sig at lancere Z Flip, eller blot give os en teaser, sådan som de i sin tid gjorde med Galaxy Fold.

Hurtigere end RAZR

For en uges tid siden lagde en af nettets store lækagemestre, Ben Geskin, en video op af, hvad der påstås at være Z Flip. Men videoen afslørede ikke ret meget andet end at der ligesom på Motorola RAZR er en foldbar skærm på hele indersiden af telefonen, en lille skærm på forsiden og et dobbeltkamera.

Nu er endnu en video kommet til, denne gang fra GreatDeals Smartphones. Den er landet sammen med nogle langt mere detaljerede spionfotos som Engadget har fat i. Disse viser en model, der bærer Samsung-logoet, så vi kan være nogenlunde sikre på, at sydkoreanerne står bag hardwaren, hvad der bliver vist frem.

Både videoen og billederne giver en bedre fornemmelse af telefonens tykkelse, når den er foldet sammen, og hvor stor, den lille skærm er på ydersiden. Når det gælder det sidste, er der kun lige plads til tidsangivelse og notifikationer.

 

Det ser ud til at skærmen på indersiden er i formatet 22:9 med en tydelig fold, der hvor skærmen kan bøjes. Der er altså tale om en smal, men høj skærm på 6,7 tommer. Rygter omkring telefonen siger, at opløsningen bliver 2636 x 1080 pixels, hvilket synes at bekræfte det høje format.

Videoen fra GreatDeals synes at bekræfte rygterne om, at Z Flip får en Snapdragon 855 Plus ombord med 8GB RAM (hvilket gør den hurtigere end RAZR) og op til 256GB lagerplads. Ligesom alle andre telefoner med foldbar skærm ser den dog ud til at blive hundedyr. Prisen skulle angiveligt komme til at ligge på 1400 dollar, eller lige under 10.000 kroner før danske skatter og afgifter.

Foto: Engadget

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.