Forside Nyheder

Telia indgår ny aftale med Discovery Networks

-

Telia og Discovery Networks har fortsat forhandlingerne efter kontraktudløbet tidligere på ugen. Parterne er nu nået til enighed om aftalevilkårene for den kommende periode. Det betyder, at Discovery Networks-kanalerne atter er at finde i Telias TV-pakker. Som en del af aftalen vil det på sigt også blive muligt at købe Dplay – Discovery Networks streamingtjeneste – via Telias service- og underholdningsunivers.

Telia meldte tidligere på ugen ud, at det ikke var lykkedes at nå til enighed med Discovery Networks om en aftale for den kommende periode. Det medførte en række ændringer i Telias TV-pakker den 3. marts.

Telia og Discovery Networks har fortsat forhandlingerne i ugens løb, og er nu nået til enighed om en aftale:

Annonce:

”Vi har indgået en ny aftale med Discovery Networks. Jeg beklager naturligvis den forvirring og usikkerhed, som forløbet har medført for vores kunder. Selvom vi skulle ud i forlænget spilletid denne gang, så er forhandlingerne endt med et godt resultat. Aftalen betyder først og fremmest, at de kendte kanaler fra Discovery Networks er tilbage i vores kunders TV-pakker i dag”, siger Sine Smith Jensen, Director of Commercial Management i Telia.

Telia har orienteret kunderne om, at parterne er nået til enighed, og at programindholdet i Telias TV-pakker på den baggrund er genetableret.

Senere på året vil Telia også introducere Dplay som tilkøbsmulighed blandt televirksomhedens underholdningstjenester, der i dag tæller bl.a. Spotify, HBO Nordic og Flipp.

Se også: Øvrige artikler i tema TV-krigen
Annonce:
Forrige artikelTV og internet: Fynsk energiselskab vil åbne deres fibernet
Næste artikel’Contagion’ hitter på grund af Covid-19 – både lovligt og ulovligt
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.