Forside X-files Coronavirus

TV 2 NEWS rykker ned i grundpakken hos YouSee, Stofa m.fl.

-
Foto: recordere.dk

Kl. 21: Opdateret med flere tv-distributører

TV 2 NEWS vil midlertidigt blive en del af grundpakken hos 6 danske tv-distributører.

Landet er lukket ned for at nedsætte spredningen af coronavirus, og det øger behovet for at kunne holde sig orienteret.

Annonce:

TV-kanalen TV 2 NEWS er et af de steder mange søger hen, når der sker ting herhjemme og ude i verden, og nu kan endnu flere danskere se med.

TV 2 er blevet enige med en række tv-distributører herhjemme, om at distribuere TV 2 NEWS som en del af grundpakken, mens landet står i denne særlige situation. Det oplyser TV 2 NEWS.

Det betyder bl.a. at alle 1,15 mio. tv-kunder hos YouSee vil kunne se nyhedskanalen, som en del af deres normale tv-abonnement. Hidtil har man som minimum skulle have mellempakken for at se den tv-kanal. I alt 6 tv-distributører er med, også Stofa og Boxer.

“Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er ekstra relevant for alle danskerne at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor har vi fra i dag og måneden ud gjort TV 2 News tilgængelig for alle tv-kunder i YouSee”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, til recordere.dk.

Hos YouSee er kanalen tilgængelig i grundpakken, hvor den kan ses via event-kanalen (kanal 100).

 

Annonce:
Forrige artikelApple WWDC 2020 bliver en online event på grund af Corona
Næste artikelCorona udløser kæmpe prisfald på Viaplay Sport
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.