Forside * Featured

TV 2 NEWS rykker ned i grundpakken hos YouSee, Stofa m.fl.

-
Foto: recordere.dk

Kl. 21: Opdateret med flere tv-distributører

TV 2 NEWS vil midlertidigt blive en del af grundpakken hos 6 danske tv-distributører.

Landet er lukket ned for at nedsætte spredningen af coronavirus, og det øger behovet for at kunne holde sig orienteret.

Annonce:

TV-kanalen TV 2 NEWS er et af de steder mange søger hen, når der sker ting herhjemme og ude i verden, og nu kan endnu flere danskere se med.

TV 2 er blevet enige med en række tv-distributører herhjemme, om at distribuere TV 2 NEWS som en del af grundpakken, mens landet står i denne særlige situation. Det oplyser TV 2 NEWS.

Det betyder bl.a. at alle 1,15 mio. tv-kunder hos YouSee vil kunne se nyhedskanalen, som en del af deres normale tv-abonnement. Hidtil har man som minimum skulle have mellempakken for at se den tv-kanal. I alt 6 tv-distributører er med, også Stofa og Boxer.

“Vi er i en ekstraordinær situation, hvor det er ekstra relevant for alle danskerne at kunne følge med i det daglige nyhedsflow. Derfor har vi fra i dag og måneden ud gjort TV 2 News tilgængelig for alle tv-kunder i YouSee”, fortæller Jacob Mortensen, direktør for YouSee, til recordere.dk.

Hos YouSee er kanalen tilgængelig i grundpakken, hvor den kan ses via event-kanalen (kanal 100).

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.