Forside * Featured

Corona udløser kæmpe prisfald på Viaplay Sport

-

NENT Group sænker midlertidigt prisen på den store sportspakke på Viaplay.

Coronavirussen (Covid-19) har ramt sporten, med et hav af udsættelser.

Annonce:

Fodboldkampe spilles ikke for tiden, hverken i Superligaen, Champions League, Europa League og en række andre nationale ligaer, og Formel 1-premieren i Europa er foreløbig udskudt til slutningen af maj.

Så Viaplay Sport til kr. 309/måned og Viaplay Total til kr. 339/måned er ambuterede produkter i denne tid, og det kan få flere kunder til at afmelde abonnementet.

Nu har Viaplay besluttet at sænke prisen på Viaplay Sport til samme pris som Viaplay Film & TV. Så istedet for 309 kr/måned vil pakken for en tid koste kr. 99/måned.

 

Viaplays pakker og priser

 

“Vi står over for en hidtil uset situation med omfattende udsættelser af mange store sportsligaer og begivenheder”, fortæller Anders Jensen, adm. direktør i NENT Group, og fortsætter:

“Vores første prioritet er altid at levere produkter i verdensklasse til vores kunder, hvorfor vi har taget beslutningen om at tage midlertidig justeringer af vores sportspakkepriser. Vi arbejder hårdt for at tilføje kortvarige alternativer inden for sport”,

Prisfaldet gælder for eksisterende kunder og ændringen er trådt i kraft. De kan ikke sige noget om hvor længe denne rabat opretholdes.

Viaplay har 1,568 mio. kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

 

Andre nyheder om elektronikverdenens påvirkning af covid-19 virus (corona)

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.