Forside * Nyheder

Creative klar med et forbedret Sound BlasterX AE-5 Plus

-
Sound BlasterX AE-5 Plus

Det nye lydkort Sound BlasterX AE-5 Plus fra Creative Technology er en forbedret version af det originale Sound BlasterX AE-5 – nu med flere surround sound-muligheder.

Det populære Sound BlasterX AE-5 lydkort blev nomineret til CES 2018 Innovation Awards i både kategorien ‘Computer Hardware and Components’ og ‘Computer Accessories’. Med Sound Blasters lange erfaring indenfor lydbehandlingsteknologi i ryggen var det også det første lydkort i verden med integreret RGB-controller.

Det nye Sound BlasterX AE-5 Plus understøttes af Dolby Digital Live og Connect-kodning, og giver dermed flere muligheder til eksterne lydenheder, for at sikre en endnu bedre spiloplevelse. Ligesom den eksisterende version af AE-5 er dette lydkort desuden blevet opdateret med den seneste Sound Blaster Command software, som kommer med en brugervenlig grænseflade.

Annonce:

Pris og tilgængelighed

Sound BlasterX AE-5 Plus har en vejl. pris på 124,99 EUR (eks. moms) – Den danske pris er endnu ikke kendt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.