Forside * Featured

Nu ved vi mere om LGs smukt designede Velvet-smartphone

-

LG har bekræftet deres Velvet-model og har lukket op for specifikations-posen.

Så er der landet officielt nyt fra LG angående deres Velvet-model, der for nylig har fået en hel del opmærksomhed i tech-pressen. Det sidste er ikke mindst på grund af et flot, minimalistisk design.

Annonce:

Som vi skrev for nyligt, så er det blot en lille detalje, der skiller Velvet ud fra mængden, nemlig dens placering af kameraerne bagpå. Disse er placeret efter størrelse under hinanden, og kun det øverste stikker lidt ud.

Det betyder, at selve bagsiden fremstår mere elegant end mange andre smartphones med multisensor-kameramoduler på bagsiden. Dette matcher Velvet’s fløjlsbløde kurver, enkle udformning og interessante farveudvalg.

Gode specs til mellemklassen

Men nu ved vi også mere om, hvad Velvet byder på indvendigt. LG har taget bladet fra munden efter billeder af telefonen blev lækket og tech-medierne begyndte at skrive ret positivt om den.

Der er dog som forventet tale om en mellemprisklasse-telefon, men som det er typisk for LG, er der ikke tale om et middelmådigt produkt. Velvet er en 5G-smartphone, hvis største ulempe formentlig er, at den kører med Snapdragon 765-chipsettet med 8GB RAM, hvilket lugter lidt af 2019. Den kommer med 128GB lagerplads, der dog kan udvides med microSD.

Batteriet er med sine 4.300 mAh måske også lige i underkanten af, hvad vi forventer i 2020. Men det sidste er kun fordi, Velvet har en ret stor skærm, der vil kræve en del strøm. Hele 6,8 tommer er OLED-skærmen på, med et skærmforhold på 20.5:9. Velvet er altså en høj fætter.

Det fint designede kamera bagpå er heller ikke at kimse ad. Selv om vi ikke er oppe over 100 megapixel, sådan som nogle topmodeller kan præstere for tiden, er der stadig tale om et hovedkamera med en 48 megapixels sensor, en ultravidvinkel-sensor på 8 megapixels og en dybdesensor på 5 megapixels.

Der er kælet for lydsiden

Som altid har LG gjort noget særligt ud af lydsiden, og det betyder f.eks., at der stadig er et hovedtelefonstik ombord i Velvet. Men dens software kan også noget særligt, f.eks. er der en ASMR-optager ombord, der optimerer mikrofonerne til at fange alle detaljer, der er tæt på dem – til YouTube-hviskevideoer og den slags.

AI-softwaren ombord er også optimeret til at give dig et godt stereobillede via smartphonens to højttalere, når du f.eks. spiller et spil. Og så lover LG, at lydsoftwaren i telefonen derudover er bedre end nogensinde til at adskille baggrundsstøj fra tale, når du optager video.

Vi har endnu ikke noget officielt lanceringstidspunkt, eller en pris, men sidstnævnte bliver som nævnt formentlig i mellempris-lejet. I Sydkorea kan man p.t. skrive sig op til at få fingre i telefonen før alle andre, hvilket sker fra 15. maj. En officiel juni-lancering er derfor måske ikke noget dårligt bud.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.