Forside * Featured

Her er B&Os første sports-in-ear

-

Beoplay E8 Sport er de første in-ear hovedtelefoner fra Bang & Olufsen specielt designet til sport og det aktive liv.

B&O lancerer nu nogle in-ear hovedtelefoner der er designet til den aktive livsstil. Det er første produkt fra den danske elektronikproducent specielt rettet mod det markedssegment.

Annonce:

Beoplay E8 Sport hedder modellen, og Bang & Olufsen forklarer at der for dem er 3 vigtige punkter som de skulle honorere med produktet.

“Der er tre musthaves, når det handler om sportshøretelefoner”, fortæller VP of Product Management hos B&O, Christoffer Poulsen, i en udmelding og fortsætter:

  1. “De skal være vandtætte og komfortable at bære under både workout og lange løbeture”
  2. “Batteriet skal kunne holde til langt efter målstregen”
  3. “Lyden skal være fremragende”

“Alle fortæller os, at intet kan skubbe grænser og motivere til at yde ekstra som kraftfuld musik”, forklarer han.

 

 

Beoplay E8 Sport er ifølge B&O skabt til at kunne håndtere vind og vejr på alle tider af året. Det vandtætte design på Beoplay E8 Sport kan tilpasses til dit øret ved hjælp af en nubret overflade.

En overflade der samtidig sikrer, at høretelefonerne nemt kan justeres i øret, selv når fingrene er våde eller svedige. De kommer med 5 aftagelige ørespidser og 3 finner, der gør at den helt rigtige pasform kan findes.

Med IP57-certificeringen er Beosound E8 Sport beskyttet mod støv, sved og vand.
Hovedtelefonerne er vandtæt i op til 1 meters dybde i 30 minutter.

 

 

Der kan skiftes sange, besvares opkald eller aktiveres ‘Transparency Mode’ ved et enkelt tryk eller træk med fingeren på høretelefonerne.

Der er batteri i etuiet så der oplades når hovedtelefonerne ligger deri. Hovedtelefonerne holder strøm i op til 7 timers brug og etuiets batteri kan oplade dem i alt 3,5 gange, før det selv skal oplades.

Den trådløse forbindelse er Bluetooth 5.1 og der understøttes AAC- og aptX-codecs.

Her ved lanceringen fås de i farverne ‘Oxygen Blue’ og sort.

 

 

Pris og tilgængelighed

Beoplay E8 Sport koster kr. 2.750,-

Kommer i handlen fra 9. juli.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.