Forside Produkter Mobil

Huawei lancerer nyt søgeværktøj: Find Apps

-

Huawei er klar med en ny søgefunktion der skal hjælpe med at finde Android-apps på nettet.

Pga. blokade fra USA, der har nyere Huawei-smartphones ikke adgang til Googles apps og tjenester. Det betyder eksempelvis at app-butikken til Android, Google Play, heller ikke er tilgængelig på modeller i Huawei P40-serien.

Annonce:

Huawei vedligeholder i stedet deres egen app-butik kaldet AppGallery. Den er dog ikke lige så rig på bagkataloget som Googles app-butik. Eksempelvis mangler der netbank-apps og betalingsapps som Mobile Pay, da de endnu ikke har godkendt Huaweis app-butik. Dankort-app er dog tilgængelig i Huawei AppGallery.

Nu lancerer Huawei så en ny måde at finde apps. Det er et nyt søgeværktøj kaldet ‘Find Apps powered by Petal Search’.

Søgningen benytter web-crawler-teknologi til at navigere rundt på nettet. Resultatet er, i følge Huawei, en effektiv og mangfoldig søgeoplevelse indlejret i hjemmeskærmen på smartphonen, der nemt guider dig hen til både apps, nyheder, billeder, musik og andet indhold.

“Med Find Apps Widget har vi skabt et søgeværktøj, der gør det nemt og intuitivt at søge i blandt en million apps og alle mulige former for underholdning direkte fra hjemmeskærmen på smartphonen”, fortæller Yin Lin, direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark, og fortsætter:

“Ikke alene bliver søgeresultaterne bedre og mere relevante for den enkelte bruger. Funktionen er også med til at forbedre den samlede smartphone-oplevelse”.

 

Tilgængelighed

‘Find Apps’-widget er nu tilgængelig i 45 lande, heriblandt Danmark, og den er med dansk sprog.

Den kommer forudinstalleret på Huawei P40-serien af smartphones, andre kan hente den via AppGallery.

 

Se også

TEST: Huawei P40 Pro – Kongen over mobilkameraer du nok ikke bør købe

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.