Forside Nyheder

Sonos: Nu er det store S1/S2 skiftetid

-

I denne uge adskiller Sonos nyt og gammelt udstyr i to forskellige miljøer. Vi har tidligere skrevet om S1 og S2, og nu er det begyndt.

Her til morgen har Sonos udsendt en opdateret version af deres “gamle” app, der fra i dag går fra at hedde Sonos Controller til Sonos S1 Controller. Den controller skal du fortsætte med at bruge hvis du har ældre enheder, der ikke kan fortsætte i det nye økosystem som Sonos kalder S2. Du kan læse meget mere om forskellene, og hvilke produkter der virker i S1 og S2 i denne FAQ vi har lavet sammen med Sonos.

Annonce:

Senere i dag udsender Sonos så deres nye controller app, der kun vil virke med S2 kompatible produkter. Og det er vigtigt at understrege, at har du bestilt Sonos Arc til levering senere i denne uge, så skal du køre S2 for at kunne betjene din Sonos Arc, og har du nogle ikke kompatible S1 produkter, er du i fremtiden nødt til at køre to miljøer, eller opdatere de produkter der ikke er kompatible med S2 via Sonos opdateringsprogram, der giver dig 30% rabat.

Recordere.dk har allerede anmeldt Sonos Arc, og Arc er det første produkt der kræver at du kører S2, men alle fremtidige Sonos produkter vil kræve at du kører S2.

 

Sådan kommer du på S2 med din S1 app

Når du har opdateret din Sonos app i dag, vil du få af vide om du har enheder i dit setup, der ikke kan køre S2. Dette kan du også se på din systemoversigt på sonos.com.

Inde i S1 controlleren kan du under System værkstøjer se om dit system er kompatibelt, og så køre et check. Hvis den kan se at du er klar til S2, kan opgraderer du til S2 app’en direkte fra din nuværende Sonos App.

Jeg havde et par gamle enheder i mit system, men jeg kunne vælge dem fra, og så komme på S2. Efter opdateringen af app’en kom der en S2 opdatering til alle enheder, og så var jeg ellers klar til at køre Sonos S2 i mit Sonos setup.

Du kan stille spørgsmål i kommentarsporet. Men uanset er du fra i dag nødt til at vælge om du vil køre S1 eller S2, eller blandet.

Annonce:
Forrige artikelSe, hvordan ’Westworld’-robotterne kom til live
Næste artikelKonkursramt Libratone videreføres af ny ejer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.