Forside Produkter Computere

Huawei klar med opdaterede versioner af de populære MateBooks

-

Huawei er klar med opdaterede versioner af deres 13 og 14 tommers MateBook Windows PC’er, der har fået nyere Intel I5 og I7 CPU’er

Huaweis bærbare computere MateBook 14 og MateBook 13 lander nu på gaden i en opdateret udgave og er opdateret med den nyeste teknologi i et stilfuldt design. De nye, ultratynde pc’er byder på FullView-skærm, en opgraderet processor, lang batterilevetid og en smart delingsfunktion, der giver mulighed for ubesværet deling af filer mellem pc og smartphone.

Annonce:

Læs også: Test: Huawei Matebook X Pro notebook

Fra den 13. juli kan du få fingrene i Huaweis bærbare computere MateBook 14 og MateBook 13 i en opdateret udgave. Du får 2K skærm med en opløsning på 2160×1440 og 3:2 billedformat.

“Matebook 14 og 13 er nogle af de skarpeste modeller på pc-markedet. Det slår vi fast med de nye opdaterede udgaver af de to pc’er, der indkapsler Huaweis ambition om at tilbyde produkter af den højeste kvalitet til fornuftige priser. Matebook 14 og 13 er det perfekte match til det unge publikum, der sætter pris på høj performance, design og nemt at kunne tage deres pc med overalt,” siger Lin Yin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelse til recordere.dk

 

Huawei MateBook 14

Kraftfulde komponenter og optimeret strømforbrug

De nye pc’er har som navnet antyder forskellige størrelser: MateBook 14 har en skærmstørrelse på 14″, et screen-to-body forhold på 90 procent og vejer 1,53 kg, mens Matebook 13 har en skærmstørrelse på 13″, et screen-to-body forhold på 88 procent og vejer til sammenligning 1,3 kg.

Men der er kraftfulde komponenter i hjertet af begge maskiner. De to nye pc’er kommer nemlig med 10. generation af Intel CoreTM processor og en hukommelse på 16 GB RAM. Matebook 14 er desuden udstyret med NVIDIA® GeForce MX 350 GPU-grafikkort og Matebook 13 har et NVIDIA® GeForce® MX 250-grafikkort. Det giver både en suveræn gaming-oplevelse og gør det muligt at udfolde sin kreative side med billede- og grafikbehandling.

Strømforbruget i maskinerne er optimeret til dagligdagsbrug og til et liv på farten. Batteriet på 56W i MateBook 14 understøttes af flere forskellige strømbesparelses-funktioner, så du kan se op til 14,7 timers video i 1080P-format, anvende pc’en i 13,6 timer ved almindelig brug og surfe rundt på nettet i 10,7 timer uden at løbe tør for strøm. På MateBook 13 kan du se op til 11,6 timers video i 1080P-format efter en fuld opladning takket være det 41,7W store batteri. Og med Quick Charge teknologien kan du arbejde i 3 ​​timer på din MateBook 14 og 2,3 timer på din MateBook 13 efter blot 15 minutters opladning.

Når computeren arbejder på fuldt tryk, vil den effektivt blive kølet ned af Huaweis Shark Fin Fan 2.0-teknologi, som optimerer luftcirkulationen og sikrer, at din MateBook aldrig overopheder.

 

Huawei MateBook 13

Ophæver grænsen mellem pc og smartphone

De to modeller er begge udstyret med Huawei Share og Multi-screen Collaboration, der gør det muligt at dele skærm mellem din Huawei smartphone og MateBook, så du nemt kan flytte filer, se og redigere indhold fra din smartphone direkte på din pc. Med Huawei Share er det desuden muligt for brugeren at få adgang til apps på deres smartphone direkte på deres MateBook 14 og 13, ligesom man kan navigere på smartphonen via computeren.

Derudover er berøringsskærmen på begge modeller finjusteret og reagerer derfor på alle berøringer med fuldstændig nøjagtighed. Du kan endda benytte tre fingre til at tage et skærmbillede og derefter redigere i det.

“Hos Huawei ser vi en fremtid, hvor bærbare computere i højere grad er forbundet med andre enheder. Med de nye opdateringer af MateBook 14 og 13 kommer vi den fremtid i møde. Brugeren vil opleve en langt større fleksibilitet og kan arbejde mere flydende på tværs af enheder på grund af samspillet mellem pc og smartphone,” siger Lin Yin.

 

Huawei MateBook 13

Priser og farver

MateBook 14 kommer i farven Space Gray, og MateBook 13 kommer i Space Gray og i Mystic Silver. MateBook 14 og 13 er desuden tilgængelig i forskellige udgaver:

MateBook 14

  • MateBook 14 i7: 9.999 DKK
  • MateBook 14 i5: 8.499 DKK

MateBook 13

  • MateBook 13 i7: 8.999 DKK
  • Matebook 13 i5: 6.999 DKK
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.