Forside Produkter Mobil

Huawei P40 Pro+ kommer til Danmark i juli

-

 

Annonce:

Huawei lancerer deres top-flagskib P40 Pro+ i Danmark i Juli, og det betyder at man kan få det avancerede Ultra Vision Leica Penta-kamera, der sørger for skarp billede- og videokvalitet med i alt syv kameraer fordelt på for- og bagside.

På bagsiden er P40 Pro+ udstyret med Huaweis hidtil største CMOS-billedsensor på 1/1,28 tommer, der understøtter 24,1 megapixel opløsning. Samtidig er der sørget for autofokus i høj hastighed med Pixel Octa PD Autofocus. P40 Pro+ giver desuden mulighed for videofilm i både stærk og svag belysning med 40MP Ultra Wide Cine-kameraet. Og med et 32MP autofokuskamera samt et infrarødkamera i front er der lagt op til selfies i imponerende høj kvalitet.

”Det glæder mig, at danskerne nu får mulighed for at udforske P40 Pro+’s elegante design og det indbyggede multikamerasystem, som vi er sikre på vil gøre et stort indtryk på brugerne. De i alt syv kameraer sørger for optimal billedkvalitet hver gang, uanset hvilke lysforhold billederne tages i,” siger Yin Lin, der er direktør for Huawei Consumer Business Group Danmark i en pressemeddelse til Recordere.dk

LÆS OGSÅ: Anmeldelse Huawei P40 Pro

Udover det stærke kamerasystem vil danskerne med Huawei P40 Pro+ opleve en ydeevne i topklasse takket være Kirin 990 5G SoC-processoren. Innovativ AI-support, batterieffektivitet og 5G-forbindelse følger også med supersmartphonen, og med et brugerdefineret 4-i-1 SuperCool-system holdes temperaturen nede på smartphonen, uanset hvor mange apps der kører på smartphonen i sommervarmen.

 

Desværre uden Google Services

Huawei P40 Pro+ kommer ligesom sine mindre søskende P40 og P40 Pro uden Google Services, og det betyder at det vil være svært at installere programmer der ikke findes i Google’s appgallery.

Så hvis man fristes til at købe dette flagskib, skal man være klar til at kunne undvære apps som MobilePay, Danske Bank og andre bank apps, eller være ret avanceret bruger, der kan hente dem fra 3. parts APK sites.

Vi må håbe at handelskrigen mellem USA og Kina snart ender, så Huawei kan få Google Services på deres telefoner, der lider under manglen på Google apps.

Pris og levering

Huawei P40 Pro+ kommer i farverne keramisk hvid og keramisk sort og vil kunne købes med 8GB og 512GB. Den vejledende pris vil være på 9.999 kroner.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.